Και ποιος δεν θέλει να είναι νέος και όμορφος για πάντα; Ή έστω για όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται; Από την αρχή της ιστορίας του, ο άνθρωπος επιθυμούσε να πολεμήσει το χρόνο και να μείνει για πάντα νέος. Για το λόγο αυτό έπλαθε ιστορίες και μύθους για πηγές νεότητας και ελιξήρια, τα οποία είχαν τη δύναμη να τον κάνουν αθάνατο και νέο για πάντα. Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει, ωστόσο η επιθυμία του ανθρώπου να παραμείνει νέος, όσο το δυνατόν περισσότερο, υπάρχει ακόμη.

Στην εποχή μας, όμως έχουμε έναν όπλο που δεν υπήρχε παλιότερα και αυτό είναι η γνώση και εξέλιξη της επιστήμης, άλλωστε η γήρανση θεωρείται ασθένεια από τον ιατρικό κόσμο και ως εκ τούτου, υπάρχει και λύση.

Το όπλο ενάντια στη γήρανση έχει ανακαλυφθεί από την εταιρεία της οικογένειας Bascunan που λέγεται Cosmeticos Elicina Ltda. H Elicina είναι ένα αυθεντικό προϊόν που ανακαλύφθηκε από την οικογένεια Bascunan, παρασκευάζεται στη Χιλή και προστατεύεται από διεθνή πατέντα.

Χάρη στη δραστικές ουσίες που περιέχει ενεργοποιεί την αναγέννηση των κυττάρων και αποκαθιστά φωτεινότητα, ελαστικότητα και τη νεανικότητα του δέρματος. Μειώνει τις ρυτίδες και αυξάνει τον τόνο του δέρματος.

Η σύνθεση της Elicina είναι εντελώς φυσική και περιλαμβάνει τις εκκρίσεις του σαλιγκαριού, κολλαγόνο, και φυσικά συμπυκνωμένες βιταμίνες, πρωτεΐνες, αμινοξέα, και ένζυμα. Πιο συγκεκριμένα:

  • Εκκρίσεις του σαλιγκαριού: Είναι το τέλειο μείγμα με υψηλή συγκέντρωση αλλαντοίνης, γλυκολικού οξέους, κολλαγόνου και ελλαστίνης.
  • Υαλουρονικό οξύ: Έχει μεγάλη ικανότητα να συλλαμβάνει και να συγκρατεί τα μόρια του νερού. Συστατικό κλειδί για τη σωστή λειτουργία του δέρματος.
  • Plantago Major: Φυσικά συμπυκνωμένες βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες, αμινοξέα, και ένζυμα που έχουν μεγάλη ευεργετικότητα στην υγεία και την ομορφιά του δέρματος.

Χάρη στην υπέρ συμπυκνωμένη δράση του χρειάζεστε μόνο 2 ή 4 σταγόνες για να αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές στο δέρμα σας!

Δοκιμάστε την Elicina και απολαύστε λοιπόν ένα ενυδατωμένο και απαλό δέρμα:

Vivapharm

Πεντέλης 110, 15126 Μαρούσι

[email protected]

210 8034403