Η διάσημη sex editor και σεξολόγος Laura Berman, απαντά σε ορισμένες κοινές ερωτήσεις για το σεξ που λίγο πολύ όλοι έχουμε σκεφτεί.

Η ίδια αυτόν την καιρό συνεχίζει να παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία την ενότητα In the Bedroom with Dr. Laura Berman, στο show της Oprah Winfrey Network και εξομολογείται πώς απάντα πάντα με πολύ χαρά στις ερωτήσεις που της κάνει ο κόσμος όταν τη συναντά στο δρόμο. «Το σεξ όχι μόνο κρατά ενδιαφέρουσα τη ζωή αλλά υπενθυμίζει στους ανθρώπους ότι η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα και η άμεση επικοινωνία στο σεξ είναι ζωτικής σημασίας για μια υγιή σχέση», λέει αφοπλιστικά η ίδια!

Είναι η σεξουαλική μου ζωή φυσιολογική;
Οι περισσότεροι άνθρωποι (και κυρίως οι γυναίκες) πιστεύουν πώς αυτά που θέλουν στην κρεβατοκάμαρα είναι κάπως περίεργα – πιθανώς γιατί τόσοι πολλοί από εμάς μάθαμε ως παιδιά ότι το σεξ είναι βρώμικο και ότι δεν θα πρέπει να συζητιέται ανοιχτά. Αλλά ως ενήλικες, θέλουμε κάποιος να μας διαβεβαιώσει ότι είμαστε φυσιολογικοί.

Η απάντηση είναι «ναι, βεβαίως και είστε φυσιολογικοί!» Εφ ‘όσον είστε ασφαλείς και δεν κάνετε κακό σε κανέναν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε, να αισθάνεστε αμηχανία ή ντροπή για τις επιθυμίες σας. Το καλύτερο θα ήταν να χαλαρώσετε ακόμα περισσότερο τις αναστολές σας και να κάνετε το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε την σεξουαλική ζωή των ονείρων σας!

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο baby.gr