Όλοι θέλουμε τα σπίτια μας να μυρίζουν καθαριότητα και φρεσκάδα, κάτι που ισχύει ιδιαίτερα και για τα μπάνια μας. Τα κεριά και τα αποσμητικά χώρου μπορεί να δημιουργήσουν ένα φευγαλέο άρωμα, αλλά υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο στο TikTok που θα κάνει το μπάνιο σας να μυρίζει εκπληκτικά όλη την ημέρα. Μάλιστα, αυτό το κόλπο καθαρισμού τουαλέτας θα κάνει το μπάνιο σας να μυρίζει σαν να ήταν φρεσκοκαθαρισμένο, ακόμα και όταν πλησιάζετε στο τέλος της εβδομάδας.

Αντί, λοιπόν, να ξοδεύετε τα χρήματά σας σε ακριβά κεριά και αρωματικά χώρου που με τον καιρό χάνουν το άρωμά τους, μπορείτε με ένα πανεύκολο τρικ να κάνετε την τουαλέτα σας για να μυρίζει όμορφα κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι. Αυτό όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα, αλλά θα δημιουργήσει επίσης μια φιλόξενη εμπειρία κάθε φορά που μπαίνετε στο χώρο.

Πώς να κάνετε το μπάνιο σας να μυρίζει υπέροχα σύμφωνα με το τρικ στο TikTok

Αν θέλετε να κάνετε το μπάνιο σας, λοιπόν, να έχει περισσότερο ατμόσφαιρα σπα, τότε το να έχετε ένα μπάνιο με ευκρινές και φρέσκο άρωμα είναι υψίστης σημασίας. Μπορείτε να έχετε όλες τις αφράτες πετσέτες και τα πολυτελή μπουρνούζια που θέλετε, αλλά αν το μπάνιο σας δεν μυρίζει καθαριότητα, καμία άλλη πινελιά δεν έχει πραγματικά σημασία.

Για να κάνετε, λοιπόν, το μπάνιο σας να μυρίζει υπέροχα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα βασικό προϊόν από αυτά που χρησιμοποιείτε και στο πλυντήριο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μαλακτικό, το προϊόν που κάνει τα λευκά είδη και τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα.

Στο βίντεο, η χρήστης του TikTok εξηγεί ότι το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το καπάκι από το καζανάκι της τουαλέτας και στη συνέχεια να ρίξετε δύο φλιτζάνια μαλακτικό ρούχων στο νερό. Κάθε φορά που θα πατάτε το καζανάκι το μαλακτικό θα αποδεσμεύει το άρωμά του στο νερό και αυτό με τη σειρά του σε όλο το χώρο.

Εάν είστε δύσπιστοι, τότε αξίζει να γνωρίζετε ότι ακόμη και επαγγελματίες καθαριστές ορκίζονται σε αυτό το hack. Η Sadie’s Professional Cleaning Services LLC, αναφέρει το housedigest.com, δημοσίευσε την ίδια συμβουλή στο Instagram τον Ιανουάριο του 2020, κοινοποιώντας το κόλπο της εταιρείας για μια τουαλέτα με φρέσκια μυρωδιά. «Ρίξτε ένα φλιτζάνι απορρυπαντικό ρούχων ή μαλακτικό υφάσματος στο καζανάκι της τουαλέτας», έγραψαν οι ειδικοί στη λεζάντα. «Κάθε φορά που ξεπλένετε, θα κυκλοφορεί ένα γλυκό άρωμα στη δεξαμενή και όλο το μπάνιο θα μυρίζει εκπληκτικά».