Μήπως υπάρχουν μέρες που αισθάνεστε το σύζυγό σας ή τον επί χρόνια σύντροφό σας περισσότερο σα συγκάτοικο, φίλο κολλητό ή και κηδεμόνα σας, παρά σαν εραστή;

Έχετε πλέον συνηθίσει το ροχαλητό του κάθε βράδυ, ξέρει απέξω τον εβδομαδιαίο κατάλογο για τα ψώνια του super market και γνωρίζετε και οι δύο τις αγαπημένες ταινίες του καθενός; Όλα αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα που υποδηλώνουν αγάπη.

Αλλά μήπως σας λείπει εκείνο το σκίρτημα στην καρδιά που νιώθατε κάθε φορά που αντικρίζατε τον καλό σας; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να αναβιώσετε τη σχέση σας!

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε!

Με τον καιρό καλώς ή καλώς η ημερομηνία που βγήκατε για πρώτη φορά ραντεβού ή η ημερομηνία γνωριμίας επισκιάστηκε από άλλες, πιο σημαντικές όπως π.χ η ημερομηνία του γάμου σας, η γέννηση του πρώτου σας παιδιού, τα 5 ή 10 χρόνια της επετείου σας κ.α. Αν θυμηθείτε όμως τα παλιά θα ξαναζήσετε και πάλι τις πρώτες ημέρες του φλερτ σας και να αναβιώσετε και πάλι εκείνα τα δυνατά αισθήματα.

«Ερωτευόμαστε κάποιον για κάποιον συγκεκριμένο λόγο», λέει ο σύμβουλος σχέσεων Jill Vermeire. «Κάντε μια αναδρομή στο παρελθόν προκειμένου να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας τους λόγους για τους οποίους ερωτευτήκατε τον σύντροφό σας και τι είναι εκείνο που σας έφερε κοντά», συμβουλεύει ο Vermeire.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε εκ νέου μια λίστα με όλα τα χαρακτηριστικά που σας ελκύουν στο αντίθετο φύλο. Πόσο καιρό σας πήρε να βρείτε αυτόν που ψάχνατε; Ζητήστε και από το σύντροφό σας να κάνει κάτι ανάλογο.

Διαβάστε περισσότερους τρόπους για να «ξαναζεστάνετε» τη σχέση σας στο baby.gr.