Όποιος έχει παρακολουθήσει τη σειρά του Netflix «The Crown» αλλά και τα κατά καιρούς δημοσιεύματα έχει καταλάβει πολύ καλά ότι η σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου ήταν σίγουρα τεταμένη. Από την σχέση του Καρόλου με την μακροχρόνια ερωμένη του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, μέχρι τις φημολογούμενες διαμάχες της με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα προσπαθούσε να βρει οπουδήποτε αλλού την ευτυχία -ίσως ακόμη και στην Αμερική!

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών της στις ΗΠΑ η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε φωτογραφηθεί να χορεύει με το αστέρι του «Grease» Τζον Τραβόλτα, ενώ συναντήθηκε ακόμη και με τον επιχειρηματία Γουόρεν Μπάφετ. Πολλοί, μάλιστα, είναι εκείνοι που αναφερόμενοι στο όνομά της αναγνωρίζουν την πραότητα και ευγένειά της, τη low profile προσωπικότητα της και την αβίαστη γοητεία που ασκούσε στους πάντες. Ο Μπάφετ, μάλιστα, είχε φτάσει ακόμη και στο σημείο να ομολογήσει το «τσίμπημα» που είχε με την Νταϊάνα.

Ωστόσο, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ήταν εκείνος στον οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε εκμυστηρευτεί την άποψή της σχετικά με ποιον άντρα των ’90s θεωρούσε τον πιο σέξι σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον, τότε, πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, παρά το γεγονός ότι δεν έλαβε ποτέ τον αντίστοιχο τίτλο από το περιοδικό People.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Μπάφετ σε συνέντευξή του το 2012 στο CNBC «είχα συναντήσει τη Νταϊάνα σε ένα πάρτι. Εκείνη την ημέρα είχε επισκεφθεί προηγουμένως το Λευκό Οίκο και μου αποκάλυψε ότι θεωρούσε τον Μπιλ Κλίντον ως τον πιο σέξι εν ζωή άντρα στον κόσμο». Μάλιστα, ο ίδιος χαριτολογώντας σημείωσε ότι «δεν την ρώτησα ποιον θεωρούσε το λιγότερο σέξι άντρα στον κόσμο, γιατί φοβόμουν ότι θα ακούσω το όνομά μου!».

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά τον πρόωρο θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα ο Κλίντον εξέδωσε δήλωση προς τιμήν της, η οποία, σύμφωνα με το περιοδικό People, έλεγε πως «Η Χίλαρι κι εγώ γνωρίζαμε προσωπικά τη Νταϊάνα και την εκτιμούσαμε πολύ. Είμαστε βαθιά λυπημένοι για αυτό το τραγικό γεγονός. Η σκέψη και οι προσευχές μας απόψε είναι με την οικογένεια, τους φίλους και κυρίως τα παιδιά της».