Το κόκκινο κραγιόν δεν λείπει από το νεσεσέρ καμιάς, όπως συμβαίνει και με το μικρό μαύρο φόρεμα που βρίσκεται σε όλες τις ντουλάπες. Από τα πιο κλασικά χρώματα για εντυπωσιακές εμφανίσεις, που τονίζουν την προσωπικότητα της γυναίκας που το φοράει, τραβώντας τα βλέμματα όλων πάνω της.

Πόσες φορές δεν έχετε διαβάσει, ωστόσο, ότι όταν φοράτε κόκκινο κραγιόν, δεν πρέπει να τονίζετε τα μάτια σας, ώστε το αποτέλεσμα του μακιγιάζ να μην είναι υπερβολικό; Τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς οι επαγγελματίες του χώρου, πια, λένε «ναι» στο συνδυασμό του γοητευτικού κόκκινου κραγιόν με σκιές στα μάτια, αρκεί να γίνει η σωστή επιλογή στην απόχρωση και την υφή, προκειμένου να έχουμε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Οι μεταλλικές σκιές, λοιπόν, μπορούν να συνδυαστούν άνετα με οποιαδήποτε απόχρωση κόκκινου κραγιόν, δημιουργώντας ένα glam look, ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν. Τολμήστε να συνδυάσετε ένα κόκκινο κραγιόν με ματ υφή με μεταλλική χρυσή, χάλκινη ακόμη και burgundy σκιά και τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη καλύτερα από τα επιθυμητά.

Επίσης, το κλασικό γκρι και η δημιουργία ενός smokey eye σε συνδυασμό με ένα κόκκινο χρώμα στα χείλη συγκαταλέγεται στις διαχρονικές επιλογές, ενώ στο «παιχνίδι» μπαίνουν και οι πιο γήινες αποχρώσεις με μια νότα κόκκινου, όπως το κεραμιδί, το σάπιο μήλο ή το πορτοκαλί.

TAGS