Τα social media πλέον διαμορφώνουν δυναμικά τάσεις σε οποιοδήποτε χώρο έχει να κάνει με influencers, από την ομορφιά και την μόδα, μέχρι το ταξίδι και την διακόσμηση. Στην τελευταία κατηγορία, μάλιστα, έχουν δημιουργηθεί ακόμη και hashtags στο Instagram για ιδιαίτερα, στυλάτα και διακοσμητικά αντικείμενα που θα προσθέσουν αυτό το «κάτι» στο χώρο σας αναβαθμίζοντάς τον αισθητά.

Ένα από αυτά είναι και το υπερμοντέρνο και στυλάτο φωτιστικό του 24χρονου Ιταλού Όσκαρ Πίκολο, ο οποίος από πολύ μικρή ηλικία κατάφερε να κάνει την διαφορά, βλέποντας την ανατρεπτική ιδέα του να γίνεται viral στα social media των influencers στο χώρο της διακόσμησης.

Ο λόγος για το φωτιστικό– βεντάλια που έχει σχεδιάσει, ένα πραγματικό κομψοτέχνημα που μοιάζει τόσο με βεντάλια, όσο και με τις διαχρονικές πλισέ φούστες, καθώς δανείζεται την ιδιαίτερη τεχνοτροπία με τις πτυχώσεις τους.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η φινετσάτη αισθητική και ταυτόχρονα η απλότητα που το χαρακτηρίζει το καθιστούν ένα από το κομμάτια που θα αναβαθμίσουν την διακόσμηση του χώρου σας, σε οποιοδήποτε δωμάτιο κι αν το τοποθετήσετε.

 

View this post on Instagram

 

@haydesign #panier #matin #metal

A post shared by Inga Sempé (@ingasempe) on

 

View this post on Instagram

 

Home ?

A post shared by OLIVE ROSE COOKE. (@olivecooke) on