Ήρθε η ώρα του χρόνου, που μικροί, μεγάλοι περιμένουν.

Ήρθε η ώρα της προσφοράς, της χαράς, της αγάπης, της λάμψης, της έκπληξης και της αγκαλιάς.

Ήρθε η ώρα των δώρων.

Και ποια είναι η πιο σωστά οργανωμένη προετοιμασία για αυτή τη «δουλειά»;

Η λίστα! Λίστα με τα όλα τα αγαπημένα πρόσωπα και τις ιδέες με τα δώρα που θα τους έκαναν χαρούμενους.

Η δική μου λίστα φέτος, έχει μεγαλώσει, αλλά σκέφτομαι ότι η Avon έχει πολλές προτάσεις για όλους, όποιο και αν είναι το γούστο, το στυλ ή το budget του καθενός .

Η δική μου λίστα έχει ως εξής:

Για τις γυναίκες φίλες μου, που θαυμάζω:

√ Έχω διαλέξει το Σετ Ready Trendy για λάμψη κάτω από τα μάτια και τέλεια σχεδιασμένα φρύδια στα 19,99€, το οποίο περιλαμβάνει: Moλύβι Φρυδιών Mark Brow Tattoo στην απόχρωση Light Brown, Διπλό Σύστημα Σχηματισμού των Φρυδιών στην απόχρωση Light Brown, Koνσίλερ Λάμψης για κάτω από τα Μάτια Avon True στην απόχρωση Νatural Radiance, Tσιμπιδάκι για τα Φρύδια & Χτενάκι, όλα σε κουτί Δώρου .Πρέπει η τυχερή να είναι έτοιμη για πολλά βλέμματα θαυμασμού.

√  Επίσης έχω επιλέξει κάτι ευωδιαστό για να πω ευχαριστώ και να ευχηθώ καλές γιορτές, στο δικό μου «προσωπικό στρατό φίλων». Το Σετ Δώρου ΤΤΑ Today για Εκείνη, στα 19,99€, περιλαμβάνει, Άρωμα σε Σπρέυ (50 ml) και Λοσιόν Σώματος (150 ml) τα οποία έρχονται σε υπέροχο Κουτί Δώρου.

√  Φέτος θα πάρω και σε εμένα κάτι καλό, αφού ήμουν καλό κορίτσι, Άγιε Βασίλη και το αξίζω. Ένα Σετ Mission Y στα 162,00€, για μένα λοιπόν! Τα προϊόντα που έχει το Σετ Μission Y, Καθαριστικό (100 ml) Λοσιόν (150 ml) Γαλάκτωμα (100 ml) Κρέμα Ημέρας και Νύχτας (30 ml) και έρχονται με τσάντα δώρου, υπόσχονται να μου μάθουν όλα τα μυστικά ομορφιάς της Ανατολής και συγκεκριμένα της Ιαπωνίας. Τα εκλεπτυσμένα προϊόντα αυτά, είναι ιδανικά  για τα πρώτα σημάδια της γήρανσης και υπόσχονται αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Το μυστικό κρύβεται σε ένα συστατικό και στην ίδια διαδικασία της παραγωγής του διάσημου Ιαπωνικού ποτού Sake. Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα της σειράς Mission Y ανήκουν σε μια νέα κατηγορία προϊόντων περιποίησης, τα fermented cosmetics, που περιλαμβάνουν εκχύλισμα ζυμομυκήτων και φυσικά συστατικά που βοηθούν την επιδερμίδα να παραμένει νεανική και εξαλείφοντας τα σημάδια της γήρανσης.

Χάρη σε αυτό το προβιοτικό συστατικό, τα προϊόντα αυτά, ενυδατώνουν και βελτιώνουν το χρώμα, τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας. Παράλληλα, η σύνθεση τους, προστατεύει την επιδερμίδα από εξωγενείς παράγοντες, ενώ ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, προσφέροντας αντιρυτιδική δράση. Ακολουθώντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που βασίζεται στον καθαρισμό, τη βαθιά ενυδάτωση, τη συμπυκνωμένη θρέψη και την προστασία η επιδερμίδα γίνεται  ελαστική και βελούδινη.

Για τις γυναίκες στη ζωή μας, που είναι «μιας  κάποιας ηλικίας», για τη μαμά, την πεθερά, τη θεία, μπορώ να επιλέξω με πολλή αγάπη:

√   Σετ Προϊόντων Distillery

Ότι καλύτερο, από τη σειρά του νέου CleanBeautyBrand της Avon. Η σειρά Distillery, είναι μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, οικολογικής συνείδησης, με επιλεγμένα συστατικά υψηλής απόδοσης που έχουν υποβληθεί σε διαδικασία απόσταξης με αποτέλεσμα να φτάνουν σε εμάς, στην πιο συμπυκνωμένη τους μορφή. Αυτό το καθαρό μείγμα δεν περιέχει περιττά φίλτρα, όπως αρώματα ή χημικά και μπορεί να διεισδύσει πιο βαθιά στην επιδερμίδα για καλύτερα αποτελέσματα. Κάθε προϊόν της νέας αυτής σειράς περιέχει κατά μέσο όρο 15 φυσικά συστατικά και προσφέρει μόνο ότι είναι απολύτως απαραίτητο για τη φροντίδα του προσώπου.

Μπορώ να επιλέξω ανάλογα με την κάθε μία φίλη και τις ανάγκες της επιδερμίδας της, ανάμεσα σε:

  • Σετ Distillery 3 Βημάτων, τα τρία βήματα για «καθαρή ομορφιά», στα 46,99€. Το Σετ περιλαμβάνει: το Καθαριστικό Προσώπου Clean Break, την Κρέμα Ημέρας Shade The Day με Δ.Π.25 και την Κρέμα Νύχτας Sleep Potion.
  •  Σετ Distillery Ενδυνάμωσης Επιδερμίδας, στα 42,49€. Το τέλειο δυναμικό δίδυμο που χαρίζει στην επιδερμίδα σας ενίσχυση της λάμψης & αποτοξίνωση. Το Σετ περιλαμβάνει: την Πούδρα C-Shot και το Έλαιο για το Πρόσωπο Purify.
  •   Kit Λάμψης Distillery, στα 42,99€. Το τέλειο πακέτο που χαρίζει στην επιδερμίδα τόνωση λάμψης και αποτοξίνωση Το Kit, περιλαμβάνει: Πούδρα C-Shot και Έλαιο για το Πρόσωπο Purify.

√  Στους άνδρες, φίλους, που ξέρω ότι προσέχουν πολύ την εικόνα τους και ανήκουν στην κατηγορία των hipster, θα χαρίσω το Ανδρικό Σετ Δώρου Περιποίησης. Αυτό περιλαμβάνει, τσάντα που κλείνει με κορδόνι, πετσέτα προσώπου, οδηγό περιποίησης γενειάδας και ψαλίδι.

Έτοιμη η μία λίστα με τα δώρα! Ετοιμάζω τώρα την επόμενη και καλές μας γιορτές.