Τα τρικ που ακολουθούν θα κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο λαμπερό και ξεκούραστο ακόμα και μετά από μία ιδιαίτερα φορτωμένη μέρα.

Ξεκινήστε με έναν καλό καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου χρησιμοποιώντας την κατάλληλη λοσιόν και στη συνέχεια βάλτε την ενυδατική σας κρέμα, για να σταθεί κατόπιν καλύτερα το μακιγιάζ σας.

Εξετάστε αν έχετε μαύρους κύκλους ή μικρές ρυτίδες λόγω κούρασης. Αν βάλετε κονσίλερ κατά μήκος τους, οι ρυτίδες θα σβηστούν και θα φωτιστεί το πρόσωπό σας.

Απλώστε λίγη πούδρα ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω, και συνεχίστε με κόκκινο ρουζ -καλύτερα σε κρεμώδη μορφή. Με τα δάχτυλα απλώστε το πιο ψηλά, να σβήνει στα μήλα, να γίνει ένα με την επιδερμίδα.

Κάντε μία γραμμή με το eye liner ή με μολύβι για να δώσετε σχήμα στα μάτια και βάλτε μάσκαρα. Ξεκινήστε από τη βάση των βλεφαρίδων και προς τα έξω, ενώ μην ξεχνάτε πως στις πρωινές εμφανίσεις δύο στρώσεις αρκούν.

Στο τέλος, προσθέστε λίγο χρώμα στα χείλη, αλλά μόνο έναν τόνο πιο φωτεινό από αυτόν που έχετε. Αποφύγετε τα άχρωμα κραγιόν για να μη δείχνετε κουρασμένη.

Πηγή: myself.gr