Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αν υπάρχει μια γιορτή που να θέλεις να έχεις αγόρι στο πλευρό σου, είναι φυσικά οι μέρες αυτές. Γιατί ποιόν να φιλήσεις με την αλλαγή του χρόνου, όταν δεν υπάρχει κανείς να σε συνοδεύσει! Κι ενώ εσύ πιστεύεις πως θα μπεις με το δεξί στο 2012, υπάρχουν μερικές χτυπητές ενδείξεις που λένε πως τα πράγματα με τον καλό σου δεν είναι όπως νομίζεις, κι εκείνος ετοιμάζεται να σε αποχαιρετίσει πριν το ρεβεγιόν!

1. Τον χτύπησε η οικονομική κρίση ξαφνικά: στην αρχή του δεσμού σας ήσασταν όλο βόλτες και ταξίδια. Εννοείται πως δεν σε άφηνε να ανοίξεις το πορτοφόλι σου, ούτε για να δώσεις ψιλά στα παιδιά των φαναριών. Τον τελευταίο καιρό, το ζωνάρι έχει σφίξει, πληρώνεις περισσότερα χρήματα από εκείνον και φυσικά εκείνος αποφεύγει τις κοινές εξόδους και τα δωράκια που σου έκανε στην αρχή. Μήπως μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά σου ήδη;

2. Κοιμάται όρθιος: και γενικά κοιμάται.
Στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί την έλλειψη ύπνου και την υπερκόπωση για να αποφεύγει υποχρεώσεις, κοινωνικές εμφανίσεις, ακόμα και το να σε δει (ενώ ζείτε στην ίδια πόλη και μένετε σχετικά κοντά).

3. Είναι μια στο κρύο, μια στη ζέστη: ενώ περνάτε ένα Σαββατοκύριακο όλο αγάπη και όλο τρέλα, χάνεται και δεν δίνει σήμα ζωής για μια εβδομάδα. Εσύ του τηλεφωνείς για να εντοπίσεις τα ίχνη του, καταλήγεις να τον κυνηγάς, εκείνος πάλι είναι στον κόσμο του και δεν καταλαβαίνει προς τι ο πανικός και καταλήγετε στον τσακωμό 99 φορές στις εκατό.

4. Δεν έχει αφήσει θηλυκιά γάτα: σίγουρα, το ανεπτυγμένο ενδιαφέρον του καλού σου για όλες τις γυναίκες εκτός από εσένα θα πρέπει να σε ανησυχήσει. Το να τσεκάρει όποιο θηλυκό περνά από μπορστά του, όχι μόνο δείχνει έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό σου, αλλά είναι και αγενές. Αν μάλιστα σε κατηγορεί για έλλειψη εμπιστοσύνης σε εκείνον, τότε να περιμένεις τις καμπάνες του χωρισμού και όχι των Χριστουγέννων.

5. Προσπαθεί να σε αλλάξει διαρκώς: μάταια δοκιμάζεις να θυμηθείς πότε ήταν η τελευταία φορά που σου έκανε κάποιο κομπλιμέντο. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, ο αγαπημένος σου σε αντιμετωπίσει σαν κάποιο είδος πρότζεκτ που πρέπει να βελτιώσει. Είναι σαν να είσαι χαλασμένη ή ανεπαρκής για εκείνον και να σου κάνει την χάρη να μένει μαζί σου. Τον ενοχλούν από τα παραπανίσια κιλά που κουβαλάς, μέχρι και τα ρούχα που φοράς και πρόσφατα ανακάλυψε ότι δεν του αρέσουν.

6. Η πρώην του ξανά στο προσκήνιο:
ξαφνικά και από το πουθενά, έκανε την επανεμφάνισή της η πρώην, ή κάποια πρώην του. Αν έχει ξεκινήσει να σου μιλά για κάποια κοπέλα του παρελθόντος, τα πράγματα είναι σκούρα. Μπορεί απλά, οι γιορτές να του ξυπνούν κάποια συναισθήματα για εκείνη που δεν έφυγαν ποτέ ή κάποιες αναμνήσεις που τους δένουν. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η παρελθοντολογία πρέπει να σου δείξει ότι ο καλός σου δεν είναι 100% μαζί σου αλλά και ούτε έτοιμος να δεσμευτεί.

7. Ακόμα δεν τον έχεις μάθει: μπορεί να είστε αρκετό διάστημα μαζί, αλλά τους φίλους και την οικογένεια του, τους έχεις δει ή γνωρίσει τυχαία ή αποσπασματικά. Σπάνια μιλά για το παρελθόν του ή και για εκείνον. Μια τέτοια συμπεριφορά δείχνει ότι για εκείνον είσαι απλά ένας περιστασιακός σταθμός μέχρι να ξεκινήσει για το επόμενο ταξίδι.

8. Βλέπει το σεξ σαν αγγαρεία: εκτός του ότι το κρεβάτι σας έχει πιάσει αράχνες, αφού σκαρφίζεται κάθε λογής δικαιολογία για να μην σου κάτσει, ταυτόχρονα και τις φορές που το κάνετε, ενδιαφέρεται μόνο για την ευχαρίστησή του και δρα σαν να εκτελεί καταναγκαστικά έργα. Αν βλέπεις ότι ακόμα και στο σεξ, είναι βίαιος (ενώ δεν το συνήθιζε), απόμακρος και σκυθρωπός, έχει ήδη να σκέφτεται το χωρισμό.

9. Ξυπνά ο Χαλκ μέσα του συχνά:
τον πρώτο καιρό που βγαίνατε, ο καλός σου ήταν όλο γλύκα, αγκαλίτσες και φιλάκια. Όμως, το τελευταίο διάστημα, τα νεύρα του δεν ελέγχονται. Ό,τι κι αν κάνεις τον εκνευρίζει, και σε όλες τις περιπτώσεις, σου φωνάζει πως «εσύ φταις»! Με λίγα λόγια κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως ή απανθρωπίνως δυνατό για να σε φέρει στα όριά σου και να του πεις εσύ το αντίο!

10. Σου πετά ατάκες – φωτιά που προμηνύουν τον χωρισμό: «Σου αξίζει κάποιος καλύτερος», «Δεν είμαι ο κατάλληλος άντρας για εσένα», «Είσαι τόσο καλή μαζί μου», «Δεν μπορώ να καταλάβω τι μου βρίσκεις», «Ξέρεις ότι σ ‘αγαπάω αλλά…», «Αν σε γνώριζα κάποια άλλη στιγμή», «Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω» είναι μόνο μερικές από τις ατάκες ανδρών που κάνουν σετάκι με το χωρισμό.

Πηγή:womenonly