Μπορεί η ζώνη να μην είναι από τα κομμάτια πάνω στα οποία χτίζουμε ένα σύνολο, είναι όμως το αξεσουάρ που τονίζει το πιο θηλυκό γυναικείο χαρακτηριστικό, τη μέση. Όταν μάλιστα έχει μία statement αγκράφα, τότε μετατρέπεται σε κόσμημα που δίνει λάμψη και προσθέτει χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας.

Εξυπακούεται ότι μπορείτε να φορέσετε ζώνη με (σχεδόν) τα πάντα, αλλά 3 looks που πραγματικά αναβαθμίζονται με μία ζώνη με αγκράφα, είναι:

  • Maxi φόρεμα: Τονίζοντας τη μέση σας, θα δημιουργήσετε αρμονική σιλουέτα, ενώ η αγκράφα θα κάνει το τελικό αποτελέσμα πιο προσεγμένο.
  • Τζιν: Η ζώνη θα σας βοηθήσει να σπάσετε τη μονοτονία και να ανεβάσετε το ενδιαφέρον σε μία casual εμφάνιση με τζιν παντελόνι.
  • Φαρδύ παντελόνι: Χάρη στην αντίθεση της στενής μέσης που δημιουργεί η ζώνη, και της φαρδιάς γραμμής που έχει το παντελόνι, θα πετύχετε την ψευδαίσθηση του σωματότυπου «κλεψύδρας».

Τι να κάνετε αν η ζώνη σας είναι πολύ μακριά

@annaaronova

If your belt is way too long then this styling tip is for you! 🖤 have you already tried it at home? #stylingtips #belt #howtotieabelt #longbelt #fashionhacks

♬ streets x kiss it better – sped up – INDRAGERSN

Τι να κάνετε αν η ζώνη σας δεν φτάνει μέχρι το θυλάκι

4 ζώνες με αγκράφα που ξεχωρίσαμε

Pinko Δερμάτινη ζώνη Love Birds €115

Notos Lauren Ralph Lauren γυναικεία ζώνη διπλής όψης με αγκράφα το μονόγραμμα €69,30 (με έκπτωση)

Individual Art Leather «Breath of life» leather belt €50

La Chaîne Snake Belt €60 (με έκπτωση)