Μπορεί να χαρακτηριστεί και η χειρότερη φάρσα που έγινε ποτέ και όταν δείτε το βίντεο θα καταλάβετε γιατί.

Ο σταρ του YouTube, Josh Paler Lin, ντύθηκε σαμουράι και αποφάσισε να στήσει μια φάρσα-θρίλερ. Το σενάριο έχεις ως εξής: Ο πρωταγωνιστής ντύνεται σαμουράι, τεμαχίζει με το σπαθί του έναν άνθρωπο -στην πραγματικότητα κούκλα- και κυνηγάει να… εξολοθρεύσει τους ανυποψίαστους περαστικούς που είχαν την ατυχία να δουν το «έγκλημα», οι οποίοι φυσικά τρέχουν τρομοκρατημένοι να σωθούν.

Η φάρσα που φαίνεται πως έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου σε ένα μεγάλο πάρκινγκ στο Λος Άντζελες δείχνει τον άντρα ντυμένο Σαμουράι να σκοτώνει «αθώα θύματα» μπροστά στα μάτια των περαστικών. Ο δημιουργός του βίντεο έστησε την πλάκα λόγω Haloween και η ανάρτησή του στο Youtube έχει πάνω από 400.000 θεάσεις, σύμφωνα με τη Daily Mail, μέσα σε δύο μέρες με τον ίδιο να θεωρεί ότι πρόκειται για μεγάλη επιτυχία.

samourai2

Το βίντεο ξεκινάει με ένα νεαρό να μιλάει στο κινητό του μέχρι τη στιγμή που βλέπει τον «σαμουράι» να αποκεφαλίζει ένα θύμα του και να αρχίζει να κυνηγάει και τον ίδιο. Το βίντεο εξελίσσεται με το κυνηγητό διάφορων ανυποψίαστων ανθρώπων που τρέχουν να γλιτώσουν από το μανιακό… φαρσέρ. Ο σαμουράι μόλις ο κάθε ανυποψίαστος περαστικός τον βλέπω, λέει «Τώρα πρέπει να σκοτώσω και εσένα» ή «Θα σε σκοτώσω» κι άλλες παρόμοιες απειλές.

samourai4

Χαρακτηριστική του τρόμου των περαστικών είναι η σκηνή στην οποία μια κοπέλα πάει να μπει στο ασανσέρ και βλέπει τον φαρσέρ να αποκεφαλίζει το, ομολογουμένως, καλοφτιαγμένο ομοίωμα ανθρώπου. Φυσικά τρέχει να σωθεί ουρλιάζοντας. Τον ίδιο τρόμο παίρνουν και δυο άνδρες που βλέπουν ένα κεφάλι να… κυλάει στο πάτωμα του πάρκινγκ.

samourai3

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Paler κάνει μια τρομακτική φάρσα αλλά πολλοί λένε ότι ίσως αυτή τη φορά το παράκανε καθώς θα μπορούσε πράγματι να σημειωθεί ατύχημα από τον τρόμο των περαστικών.

Δείτε το βίντεο…