Ο «Αντρέι» ανέκρινε τη «Θεοφανώ» ή αλλιώς όταν ο Αναστάσης Ροϊλός και η Έλλη Τρίγγου έκαναν την πρώτη τους κοινή σκηνή στην σειρά «Μάγισσα». Το βράδυ της Δευτέρας (09/10), η «Μάγισσα» του Ant1 ήρθε με ένα ακόμα επεισόδιο και οι εξελίξεις στον Πύργο των Λασκαραίων ήταν πολλές αφού ένας ακόμη θάνατος συντάραξε τους πάντες.

Η Χάιδω βρέθηκε νεκρή στην αγκαλιά του Βρώτσου και ο Μιχαήλ Λάσκαρης θέλει να μάθει ποιος σκότωσε την υπηρέτριά του ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο του εγγονιού του.

Ο ηθοποιός Αναστάσης Ροϊλός ο οποίος υποδύεται τον «Αντρέι» ανέλαβε τις έρευνες για το νέο θανατικό που «χτύπησε» τον Πύργο και ξεκίνησε άμεσα τις ανακρίσεις. Το όνομα που ακούει συνέχει στον Πύργο, είναι αυτό της «Θεοφανώς». Λίγη ώρα αργότερα, την βρίσκει στο πηγάδι και εκείνη τον ρωτάει αν χρειάζεται κάτι.

«Γνωρίζεις ποιος είμαι Θεοφανώ;» την ρωτάει ο Αντρέι και έτσι ξεκινά η πρώτη κοινή σκηνή του ηθοποιού Αναστάση Ροϊλού με την πρωταγωνίστρια της «Μάγισσας», Έλλη Τρίγγου η οποία υποδύεται τη Θεοφανώ.

Οι χρήστες του twitter άμεσα έπαθαν… ντελίριο καθώς θυμήθηκαν τις «Άγριες Μέλισσες» όπου οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα στο Διαφάνι. Τότε βέβαια, υποδυόντουσαν τον Νικηφόρο Σεβαστό και την Ασημίνα Σταμίρη.

Οι αναρτήσεις μόλις ο Αναστάσης Ροϊλός και η Έλλη Τρίγγου βρέθηκαν μαζί στο ίδιο πλάνο έπεσαν… βροχή.