Μια ομάδα ανθρώπων που όπως φαίνεται μισεί τα selfie stick, δηλαδή τα κοντάρια στην άκρη των οποίων προσαρμόζεται ένα smartphone για φωτογραφίες selfie, βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, κρατώντας έναν μεγάλο… κόφτη!

Ένας άντρας επιτίθεται με μανία σε selfie stick ανυποψίαστων πολιτών, κόβοντάς τα, με αποτέλεσμα το κινητό των χρηστών να πέφτει κάτω. Αυτό φυσικά, όπως και η καταστροφή του stick, προκαλεί το θυμό των κατόχων.

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube, όπου έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 16.677 προβολές, αλλά και στο Facebook από την ομάδα Faux Reel Comedy, όπου οι προβολές έχουν ξεπεράσει τα 5,5 εκατομμύρια!

Βεβαία τα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο δεν είναι διόλου κολακευτικά, καθώς πολλοί χρήστες επισημαίνουν ότι δεν είναι αστείο ένας άγνωστος να καταστρέφει αντικείμενα και μάλιστα ακριβά στην περίπτωση των κινητών που δεν του ανήκουν. Επιπλέον, ορισμένοι υποστηρίζουν πως τουλάχιστον ορισμένες καταστροφές selfie stick, είναι ψεύτικες, καθώς στην άκρη του κονταριού δεν υπάρχουν κινητά, αλλά μόνο θήκες τηλεφώνων.

Δείτε το επίμαχο βίντεο…