Εντάξει ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε γνωστός χάρη στην ιδιαίτερη και κάπως αλλόκοτη κόμμωσή του, αλλά πλέον ο διάσημος κτηματομεσίτης κάνει μια διόλου αθόρυβη στροφή και ασχολείται με την πολιτική φιλοδοξώντας να καθίσει στο οβάλ γραφείο ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Όμως, οι… τρίχες του θα τον ακολουθούν.

Η Amy Lasch, μια διάσημη κομμώτρια και πρώην συνεργάτης του στο ριάλιτι «The Apprentice», αποκάλυψε ότι ο παρουσιαστής του σόου, ο Τραμπ, δεν της επέτρεπε να αγγίζει τη διάσημη κουπ του. «Ήταν σαν να ερχόταν ήδη έτοιμος, σαν να τα έφτιαχνε πολύ πριν μπει στο πλατό», αποκάλυψε η 52χρονη από το Middletown του Νιου Τζέρσεϊ και συνεχίζει «αν πρόσεχα κάτι στα μαλλιά του που σίγουρα η κάμερα θα κατέγραφε, κρατούσα έναν καθρέφτη και τον ρωτούσα ”θέλετε να τα φτιάξω;”». Άραγε ποια είναι η αλήθεια πίσω από την κόμμωση-σήμα κατατεθέν του 69χρονου μεγαλοεπιχειρηματία; Είναι αληθινά ή όχι; Ο ίδιος, φαίνεται να απάντησε στην ερώτηση αυτή, πριν από λίγους μήνες, διαψεύδοντας τις φήμες για την ύπαρξη περούκας.

«Αν βρέξει, θα βγάλω το καπέλο μου και θα αποδείξω ότι είναι όλα δικά μου», είχε πει.

Αλλά το μέγα ερώτημα παραμένει. «Θεωρώ ότι είναι όλα δικά του- αν και πιστεύω ότι έχει κάνει εμφυτεύσεις», λέει η Louis Licari που έκανε το στάιλινγκ στην κώμη της πρώτης του συζύγου, Ivana, για πάνω από 20 χρόνια. «Τον είδα αρκετές φορές στο γραφείο του Δρ. Norman Orentreich στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ο οποίος ειδικεύεται σε εμφυτεύσεις», προσθέτει η Licari.

Όσο για το πώς ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών πετυχαίνει αυτό το απαράμιλλο χτένισμα, το μυστικό κρύβεται στην  λακ «CHI Helmet Head» που όπως αποκαλύπτουν όσοι τον γνωρίζουν, έχει πάντα μαζί του σε ένα τεράστιο μπουκάλι. «Είναι μεγαλύτερο και από το μεγαλύτερο κουτάκι μπύρας», ανέφερε πρώην συνεργάτης του.

«Ο Ντόναλντ αγαπά την οσμή της συγκεκριμένης λακ. Δεν θέλει να αγγίζει κανείς τα μαλλιά του, φοβάται τα μικρόβια», ανέφερε κάποτε η Miss Universe η οποία συνεργάστηκε μαζί του το 2000.