Συνήθως κάνουμε μια αλλαγή στην κόμμωσή μας και η μεταμόρφωση είναι εκπληκτική. Αν δείτε όμως την παρακάτω εντυπωσιακή κοπέλα και τον νεαρό και σας πούμε ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, τότε μιλάμε για μια άλλου είδους μεταμόρφωση. Κι όμως, ο εν λόγω ο Αμερικανός πεζοναύτης, είναι πλέον μια γοητευτική κυρία, ονόματι Sona Avedian, ετών 33.

Το πιστοποιητικό γέννησης, έγραφε αγόρι και όταν ο μικρός Matthew έκλεισε τα 4 του χρόνια, κατάλαβε ότι ήθελε να ζει ως κορίτσι. Πριν τρία χρόνια κατάφερε και έκανε την αλλαγή φύλου που τόσο επιθυμούσε ενώ είχε να «παλέψει» με τη συντηρητική οικογένεια στην οποία μεγάλωσε, στο Όστιν του Τέξας.

Ως Matthew υπηρέτησε στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, ενώ διέθετε και ένα άκρως ζηλευτό μυώδες σώμα ενώ πίσω στην πατρίδα είχε μια σύζυγο και μια κόρη.

Το 2012 αποκάλυψε στους οικείους του το μεγάλο μυστικό και την επιθυμία του να προχωρήσει σε ορμονοθεραπεία για την αλλαγή φύλου. «Από τότε που αποκαλύφθηκα, άλλαξα τον τρόπο ζωής μου. Πέταξα το junk food, άρχισα το ποδήλατο και ανακάλυψα τη γιόγκα», λέει ο ίδιος. Μου λείπουν συγκεκριμένα πράγματα από την προηγούμενη ζωή μου, όπως οι φίλοι μου αλλά έχω κάνει νέους. Ζουσα το αμερικανικό όνειρο – πλέον δεν αναγνωρίζω πια το πρόσωπο που βλέπω στις φωτογραφίες. Ήμουν τόσο δυστυχισμένη…», αποκαλύπτει και συνεχίζει «είμαι ευτυχισμένη, δεν μάχομαι πια για το ποια είμαι. Κατά το παρελθόν, δε μπορούσα να με αντέξω και δε μπορούσα να έρθω σε επαφή με ανθρώπους».

Η Sona πήρε διαζύγιο από την σύζυγό της το 2013 και η σχέση της με την 5χρονη κόρη της είναι πιο δυνατή από ποτέ.

transg05 transg01 transg02 transg03 transg04