Ένας αστυνομικός έμεινε… «παγωτό» όταν εμφανίστηκε για να κάνει παρατήρηση σε ένα θορυβώδες πάρτι, αλλά παρεξηγήθηκε με στρίπερ. Ο αστυνομικός φανερά αναστατωμένος κάθεται κοντά στην πόρτα, ενώ πολλές γυναίκες συνωστίζονται γύρω του κρατώντας ψηλά το τηλέφωνό τους για να τον μαγνητοσκοπήσουν, ενώ κάποιες άλλες φώναζαν: «Στρίπερ, στρίπερ».

Ο γοητευτικός αστυνομικός χαμογελά αμήχανα καθώς συνεχίζει να μιλά με τους παρευρισκόμενους. «Όταν αστυνομικοί καλούνται για να τελειώσουν το πάρτι σας, αλλά εσείς νομίζετε ότι είναι στρίπερ», γράφει η λεζάντα του βίντεο με τον δημιουργό της σελίδας να προσθέτει: «Ο τρόπος με τον οποίο κατέληξε να φύγει απλώς επειδή όλες άρχισαν να κάνουν twerking γύρω του». Οι σχολιαστές βρήκαν το βίντεο ξεκαρδιστικό και έσπευσαν να σχολιάσουν, μεταδίδει η Daily Mail.

@alisabyquar

The way he ended up just leaving because everyone started twerking around him 💀😂 #nswpoliceforce

♬ original sound – Lisa.

«Και μετά όλες αρχίσαμε να κάνουμε twerking πάνω του» έγραψε. «Του άρεσε τόσο πολύ που έφυγε, χαχαχαχα» ανέφερε ένα άλλο σχόλιο. «Ο καημένος» πρόσθεσε ένας άλλος με έναν ακόμη να σχολιάζει πως «δεν μπορεί να ήταν και τόσο τραυματική εμπειρία για τον αστυνομικό». «Ο τύπος στο αποκορύφωμα της καριέρας του» έγραψε.