Έχουμε συνηθίσει τους community managers και τους admins των επίσημων σελίδων των social media των αθλητικών ομάδων να… τρολάρουν τους αντιπάλους και να κρατούν… αποδείξεις που αναλόγως με το αποτέλεσμα μπορεί να χρησιμεύσουν για χιουμοριστικές αναρτήσεις. Ο ΠΑΟΚ, όμως, το πήγε παραπέρα. Αστειεύτηκε με το σχόλιο του ίδιου του οπαδού.

Την Πέμπτη (3/10) με την ανακοίνωση της 11άδας που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανφκούρτης για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League, οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» άρχισαν αυτομάτως να… βράζουν με τα ονόματα που διάβαζαν. Η αντίδραση στα social media ήταν μαζική κι εναντίον των αποφάσεων του Ρουμάνου τεχνικού.

«Άμα πάρεις παιχνίδι με αυτή την 11άδα που κατεβάζεις κόουτς, θα δώσω στο γιο μου το όνομά σου», έγραψε ένας οπαδός στα social media. Μερικά 24ωρα μετά κι αφού το συγκεκριμένο μήνυμα έγινε viral έπειτα από την σπουδαία νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 2-1 κόντρα του γερμανικού συλλόγου, ακολούθησε η επική απάντηση του ΠΑΟΚ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας εύχεται τα καλύτερα για τον μικρό Ράζβαν. Να είναι υγιής, ευτυχισμένος και να έχει τις επιτυχίες του ανθρώπου που σας ενέπνευσε το πολύ όμορφο όνομα!», έγραψε στην ανάρτησή της και στο Instagram συνόδεψε το screenshot με την λεζάντα πως το ποδόσφαιρο έχει πλάκα, χαρά και συναισθήματα. Κι ενίοτε πολύ χιούμορ.