Μέσα από μία μεγάλη γκάμα ειδικών προνομίων, η SKY express μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε οι ίδιοι τo ταξίδι μας· πετώντας περιβαλλοντικά υπεύθυνα, σε 34 ελληνικούς προορισμούς και 12 δημοφιλείς πόλεις του εξωτερικού όλο τον χρόνο. 

Επιλέγοντας τον πιο «πράσινο» στόλο της χώρας, ορίζουμε τον τρόπο και τις υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις μοναδικές μας ανάγκες. Η αποφυγή της αναμονής στις λωρίδες ελέγχου του αεροδρομίου, η επιλογή αποσκευών (εξοικονομώντας έως και 70% στο κόστος προσθήκης επιπλέον αποσκευής ή επιπλέον κιλών) και η προτεραιότητα στην παραλαβή τους είναι μόνο μερικά μόνο από τα προνόμια που μπορεί να επιλέξει  ο επιβάτης κατά την online κράτηση. Μάλιστα, η πτητική εμπειρία εξατομικεύεται περαιτέρω με την επιλογή θέσης ή για επιπλέον άνεση με τις εναλλακτικές Upfront και Extra Legroom, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα προκάθισης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Καθώς το ταξίδι ξεκινάει από το αεροδρόμιο, μην ξεχνάτε να προσθέσετε την απόλυτη εμπειρία που θα σας απογειώσει πριν καν επιβιβαστείτε. Η SKY express διαθέτει Executive Lounges τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Χώροι υψηλής αισθητικής με σύγχρονη αρχιτεκτονική διαρρύθμιση, οι οποίοι προσφέρουν τις κατάλληλες συνθήκες χαλάρωσης, αλλά και πλούσιο μπουφέ με εκλεκτά εδέσματα που ολοκληρώνουν την αίσθηση φιλοξενίας. 

Η περιβαλλοντική συνείδηση της SKY express δεν σταματάει στο νέο υπερσύγχρονο στόλο της, αλλά είναι τρόπος φιλοσοφίας και καθημερινών ενεργειών. Έτσι υποστηρίζοντας ενεργά τη μείωση της σπατάλης του φαγητού (food waste) και τη χρήση επιπλέον ενέργειας στα αεροσκάφη, έχει δημιουργήσει έναν premium κατάλογο με αλμυρά και γλυκά snacks, ροφήματα, αναψυκτικά και ποτά που ανανεώνονται συνεχώς και διατίθενται μέσω της υπηρεσίας Drinks & Bites

Για τις ειδικές περιπτώσεις στις οποίες χρειάζεται οι μικροί ταξιδιώτες να ταξιδέψουν χωρίς συνοδό, η SKY express μεριμνά ουσιαστικά, ώστε να μην είναι μόνοι τους ούτε λεπτό, χάρη στην Υπηρεσία συνοδείας. Όπως και για τους τετράποδους φίλους, η εταιρεία φροντίζει την άνετη και ασφαλή μεταφορά τους.

Παράλληλα, η SKY express προσφέρει στους επιβάτες της τη δυνατότητα προκράτησης θέσης parking στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ενοικίασης αυτοκινήτου με την εγγύηση της Avis, καθώς και κράτησης ξενοδοχείου σε οποιοδήποτε προορισμό.

Με τη SKY express επιλέγουμε μία άκρως εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Ακόμα και στον πιο απλό ναύλο (Joy), ο οποίος προσφέρει μία χειραποσκευή έως 8 κιλά για την καμπίνα και ένα προσωπικό αντικείμενο ή τσάντα laptop, μπορούμε να προσθέσουμε όποια υπηρεσία επιθυμούμε. Μπορείτε όμως να επιλέξετε ανάμεσα και στους δύο άλλους πιο εμπλουτισμένους ναύλους της εταιρείας (Joyplus, enjoy) στους οποίους εμπεριέχονται οι περισσότερες υπηρεσίες.

Πετώντας κάθε μέρα ψηλότερα, η αεροπορική της νέας εποχής επιβραβεύει το επιβατικό κοινό με τους καλύτερους όρους εξυπηρέτησης και άκρως ανταγωνιστικά προνόμια, τα οποία εμπλουτίζονται διαρκώς. Γιατί είναι η SKY express. Kαι είναι εδώ, για να μας προσφέρει χωρίς ταλαιπωρία τις καλύτερες εμπειρίες.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει στο: skyexpress.gr/el