Τέσσερις φίλοι, 4500 χιλιόμετρα, 62 πόλεις, 13 ημέρες, ένα κοινό όνειρο και η… Amstel Free! Αυτά χρειάστηκαν για να γίνει πραγματικότητα η πιο τρελή φαντασίωση των Around Greece, μίας παρέας φίλων που έβαλαν στόχο να γυρίσουν την Ελλάδα, να ανακαλύψουν την μαγεία της και να την αναδείξουν, εντός και εκτός συνόρων.

Μετά από πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, η παρέα των τεσσάρων φίλων θέλησε να ανακαλύψει και να αναδείξει τα όμορφα σημεία της χώρας μας, αποτυπώνοντάς τα σε ένα ξεχωριστό βίντεο που προβάλλεται στο διαδίκτυο και στα Μέσα του εξωτερικού. Παρέα τους, η Amstel Free, η 1η μπίρα που παράγεται στην Ελλάδα με 0,0% αλκοόλ για απόλαυση χωρίς όρια, ακόμα και για όταν πρόκειται να οδηγήσεις! Με κυριότερο χαρακτηριστικό της την 0,0% περιεκτικότητα σε αλκοόλ και με μόλις 23 θερμίδες ανά 100 ml, η Amstel Free ανατρέπει τους περιορισμούς στην κατανάλωση και αποτελεί ιδανική επιλογή όταν έχεις να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις και τα διαλείμματα δροσιάς είναι απαραίτητα.

Με αφετηρία τη γενέτειρά τους, την Κατερίνη, οι Around Greece επισκέφθηκαν νέες πόλεις, γνώρισαν νέους ανθρώπους, ανακάλυψαν ανεξερεύνητες γωνιές και γέμισαν τις «βαλίτσες» τους με μοναδικές εικόνες, εμπειρίες και αναμνήσεις, που θα τους ακολουθούν για μια ζωή. Όλα αυτά αποτυπώθηκαν σε ένα εντυπωσιακό υλικό από πλάνα και φωτογραφίες με τις πιο σπάνιες ομορφιές της χώρας μας, υλικό το οποίο θα προωθηθεί στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ του εξωτερικού με στόχο την διαφήμιση της Ελλάδας και την ενίσχυση του τουρισμού. Η πρωτοβουλία αυτή θα αποτελέσει μία μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη των ανεξερεύνητων γωνιών της χώρας μας και των γραφικών της τοποθεσιών, μέσα από μία διαφορετική, πιο άμεση ματιά. Αυτή των ίδιων των «εξερευνητών».

Απολαύστε το video και την περιπέτεια των Around Greece εδώ…

Παρέα με την Amstel Free τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό! Κυνηγήστε τα!