Ανάμεσα στους κορυφαίους 20 ευρωπαϊκούς προορισμούς που επιλέγουν οι Αμερικάνοι για τις διακοπές τους για το 2019 φιγουράρει και μία ελληνική πόλη. Αυτή δεν είναι άλλη από την Αθήνα, η οποία κατάφερε για ακόμη μία χρονιά να συμπεριληφθεί στις προτιμήσεις των Αμερικανών ταξιδιωτών.

Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η Allianz Global Assistance, εταιρεία ταξιδιωτικών ασφαλειών, η Αθήνα έπεσε στην 12η θέση, τέσσερις θέσεις πιο κάτω από το 2018 που βρισκόταν στην 8η και 8 θέσεις χαμηλότερα από το 2017 όποτε και κατείχε την 4η θέση στη λίστα.

Τα στοιχεία αυτά διαμορφώθηκαν μετά από αναλύσεις που πραγματοποίησε η εταιρεία στις κρατήσεις των Αμερικανών ταξιδιωτών με συνεργαζόμενες με την ασφαλιστική εταιρεία αεροπορικές για δρομολόγια με επιστροφή από τις ΗΠΑ που αφορούν στο διάστημα 25 Μαΐου- 3 Σεπτεμβρίου 2019 για ταξίδια 5-8 διανυκτερεύσεων.

Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρίσκεται το Λονδίνο, το οποίο παρουσιάζει μια αύξηση της τάξεως του 5% σε σχέση με το 2018, ενώ το Παρίσι ακολουθεί στη δεύτερη και το Ρέικιαβικ στην Ισλανδία συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.