Εκδήλωση για τον εορτασμό των 75 χρόνων από την ίδρυση της El Al πραγματοποίησε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών μαζί με τον εθνικό αερομεταφορέα του Ισραήλ. 

Στο κέντρο διακρίνονται: Mr Kobi Golan, AVP Global Operations, EL AL, Mr Noam Katz, Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, κ. Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και κ. Στέλιος Φλαμουράκης, Station Manager, El Al

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Mrs Oranit Beit Halachmi, Senior Director for Central-West Europe & Africa, ο Mr Kobi Golan, AVP Global Operations, EL AL, η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο  Mr Noam Katz, Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα ο Mr Rami Holtzman, Head of Global Sales, TAL Aviation η κ. Μαρία Μαστοράκη, Country Manager Greece, TAL Aviation η κ. Σάρα Προφέτα, Key Account Manager, TAL Aviation ο  κ. Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ  και ο κ. Στέλιος Φλαμουράκης, Station Manager, El Al. 

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου μίλησε για την ισχυρή σχέση Ελλάδας-Ισραήλ όσον αφορά στην επιβατική κίνηση, καθώς οι Ισραηλινοί βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των επισκεπτών που ταξιδεύουν στην Αθήνα, ενώ από την πλευρά του ο Mr Kobi Golan τόνισε την επέκταση της El Al σε νέα δρομολόγια ανά τον κόσμο αλλά και τη νέα της συνεργασία με την Delta Airlines.