Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τους 5 καλύτερους ξενώνες, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, για μια ρομαντική, χειμερινή απόδραση στα γραφικά Καλάβρυτα.

Μια πόλη με μακραίωνη ιστορία και σπουδαία παράδοση σας προσκαλεί να την ανακαλύψετε και να περάσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Τα Καλάβρυτα είναι από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς, προσφέροντας μια παραδοσιακή ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Επιλέξτε για τη διαμονή σας ένα όμορφο κατάλυμα και εξερευνήστε τη γύρω περιοχή.

Το HotelsCombined.gr σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματιών από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.gr περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.gr σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Georgio’s V Chalet

Το Georgios V Chalet άρχισε να λειτουργεί το 2003 με σκοπό να υπηρετήσει πιστά την βασική του αρχή και φιλοσοφία: την απόλυτη εναρμόνιση της φιλοξενίας με το φυσικό περιβάλλον. Σε υψόμετρο 1.000 μ. ζει και αναπνέει σε μια μοναδική τοποθεσία από τις κατάφυτες από έλατα πλαγιές του βουνού.

Μόνο λίγες ώρες από την βουή της πόλης το Georgios V Chalet σε κοντινή απόσταση από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων προσφέρει την πολυτέλεια της γαλήνης που απλόχερα δίνει η ελληνική Φύση χειμώνα – καλοκαίρι.

Κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από φυσικά υλικά, πέτρα και ξύλο, το πέτρινο συγκρότημα αποτελείται από το Cafe- Bar, την αίθουσα πρωινού, σπίτια σουίτες και σπίτια δίκλινα που δίνουν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς.

To κατάλυμα διαθέτει πολλές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για σκι ,όπως χώρο αποθήκευσης εξοπλισμού σκι. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες της επιχείρησης περιλαμβάνουν βιβλιοθήκη, αποθήκευση αποσκευών και γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτει υπηρεσία express check-in/check-out.

Όσοι επιθυμούν να γευματίζουν στο κατάλυμα μπορούν να επισκεφθούν το εστιατόριο, το οποίο είναι ανοιχτό για πρωινό. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο lounge bar της επιχείρησης ή έξω στον κήπο απολαμβάνοντας τον καλό καιρό.

Info

Αξιολόγηση: 9,4
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Finday Boutique Hotel

Σε απόσταση μόλις 14 χιλιομέτρων από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το Finday Boutique Hotel είναι ένα country ξενοδοχείο στους πρόποδες του Χελμού.

Σε ένα κτήμα 6 στρεμμάτων στον ομώνυμο λόφο και μόλις 800μ. από το κέντρο της πόλης απλώνονται τα σπιτάκια του Finday Hotel, τα οποία είναι χωρισμένα σε δύο κτίρια και συνδέονται με εξωτερικούς διαδρόμους και σκαλοπάτια που πλημμυρίζουν με τις μυρωδιές από τα πλατάνια, τις δάφνες, τις καστανιές, τις αμυγδαλιές και τις κυδωνιές.

Χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, φιλικές προς το περιβάλλον, το κατάλυμα ακολουθεί πιστά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής και τα ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες του είναι όμορφα διακοσμημένα με χειροποίητα χαλιά και εξοπλισμένα με σιδερένια κρεβάτια και όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Χαλαρώστε στο lounge απολαμβάνοντας τη θέα στον Χελμό και γευτείτε σπιτικό πρωινό στην αίθουσα με το τζάκι.

Info

Αξιολόγηση: 9,2
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενοδοχείο Άνεσις

Κτισμένο σε κεντρικό σημείο της πόλης, το παραδοσιακό ξενοδοχείο Άνεσις απέχει10 λεπτά με τα πόδια από το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Διαθέτει αποθήκευση αποσκευών και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, αλλά και χώρο αποθήκευσης εξοπλισμού σκι.

Το τριώροφο ξενοδοχείο προσφέρει δωμάτια με μοναδικό στυλ, που διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, ψυγείο, τηλέφωνο και μίνι μπαρ, ενώ κάποια από αυτά διαθέτουν και τζάκι.

Παράλληλα, προσφέρει δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το Ζαχλωρού, μιας και βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8,2
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενοδοχείο Χελμός

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο, βρίσκεται στην ιστορική Πλατεία Ελευθερίας στα Καλάβρυτα. Η διαμονή προσφέρεται σε 28 μοντέρνα δωμάτια, κατανεμημένα σε δύο ορόφους. Αρκετά από αυτά έχουν θέα προς την πλατεία Ελευθερίας, ενώ κάποια «βλέπουν» προς τα σπίτια του χωριού και το όρος Χελμός.

Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με γήινα χρώματα και καλαίσθητη επίπλωση, κάτι που συμβάλλει στη δημιουργία μιας χαλαρής και ξεκούραστης ατμόσφαιρας. Μπορείτε να επιλέξετε τα εξαιρετικά μεγάλα δωμάτια, ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν οικογένειες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του εστιατόριο, αποτελώντας μια τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν γευτούν γκουρμέ πιάτα από φρέσκα προϊόντα της περιοχής, ενώ για ποτό το Neve Blu Bar αποτελεί την ιδανική επιλογή. Προσφέρεται δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο.

Info
Αξιολόγηση: 8,1
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενοδοχείο Αχίλλειον

Σε υψόμετρο 750 μέτρων και χτισμένο σε ένα ήσυχο σημείο μόλις 100 μέτρα από την κεντρική πλατεία, το ξενοδοχείο Αχίλλειον κατασκευάστηκε το 2007 και διαθέτει 20 άνετα δωμάτια (μερικά από αυτά διαθέτουν τζάκι) με σύγχρονες ανέσεις, πρωινό με παραδοσιακά υλικά και Ελληνικές γεύσεις, μπαρ και σαλόνι με τζάκι για στιγμές χαλάρωσης.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, τηλέφωνο δωρεάν ασύρματη σύνδεση Ιντερνέτ, μπάνιο με εστό νερό όλο το 24ωρο και σετ περιποιήσεις μπάνιου, έχουν εξαιρετικής ποιότητας στρώματα και λινά και θα σας κάνουν να νοιώσετε σαν το σπίτι σας.

To ξενοδοχείο έχει τη δική του καφετέρια. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το βραδινό ποτό τους στο άνετο και φιλόξενο lounge bar. Παράλληλα, προσφέρει δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο.

Info
Αξιολόγηση: 8,1
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ