Οι γιορτές έφτασαν και όλοι αναζητάμε τα πιο όμορφα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και για εμάς τους ίδιους. Και αν και η συγκεκριμένη προσπάθεια είναι γλυκιά, μπορεί να γίνει και αρκετά κουραστική. Ε λοιπόν, τέρμα η αναζήτηση, διότι με το ΗUAWEI Mate 50 Pro, όχι μόνο θα μείνουν όλοι υπέρ ευχαριστημένοι, αλλά θα μπορέσεις να αποτυπώσεις και τις πιο όμορφες και γιορτινές σου στιγμές σε μοναδικής ποιότητας και ευκρίνειας φωτογραφίες!

Το HUAWEI Mate 50 Pro διαθέτει μια πρωτοποριακή κάμερα διαφράγματος Ultra Aperture 50MP με ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων, το οποίο ενσωματώνει βασικές εξελίξεις στο οπτικό σύστημα, τη μηχανική δομή, την τεχνολογία απεικόνισης και την επεξεργασία εικόνας.

Και επειδή οι καλύτερες στιγμές συμβαίνουν πιο συχνά το βράδυ, η νυχτερινή λειτουργία καταγράφει φωτογραφίες με ιδιαίτερα ευδιάκριτες φωτεινές και σκοτεινές περιοχές, ακόμα και σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό.

Το HUAWEI Mate 50 Pro υποστηρίζει, επίσης, ευρείας κλίμακας λήψη βίντεο και macro picture-in-picture (PiP) για την ακριβέστερη καταγραφή κινούμενων σκηνών.  

Φυσικά, το HUAWEI Mate 50 Pro δε ξεχωρίζει μόνο στον τομέα της φωτογραφίας. Διαθέτει επίσης τεχνολογία αιχμής που ενισχύει σημαντικά την απόδοσή του. Το SuperHold εκχωρεί έξυπνα μνήμη για να εξασφαλίσει απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών. 

Μια ακόμα πρωτοποριακή λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας επιτρέπει την ενίσχυση της λειτουργίας SuperEnergy όταν η στάθμη της μπαταρίας πέσει στο 1%, υποστηρίζοντας τρεις ώρες αναμονής ή 12 λεπτά κλήσης.

Το HUAWEI Mate 50 Pro διατίθεται σε δύο εκδόσεις με διαφορετικά υλικά στην πίσω επιφάνεια.  Μία έκδοση με κάλυμμα από γυαλί και μία με κάλυμμα από  vegan δέρμα. Η έκδοση με γυαλί  διατίθεται σε ασημί και μαύρο χρώμα, τα οποία δίνουν στο τηλέφωνο ένα ξεχωριστό, κομψό φινίρισμα. Η vegan δερμάτινη έκδοση διατίθεται σε πορτοκαλί χρώμα, είναι εμπνευσμένη από την ακτινοβόλο ηλιοφάνεια και είναι επιπλέον εξοπλισμένη με γυαλί οθόνης “Kunlun Glass”.

Εκατομμύρια εφαρμογές μέσω AppGallery και Google Apps μέσω Gspace

Φυσικά, αποκτώντας ένα κινητό HUAWEI, αποκτάς μία συσκευή που διαθέτει όλες τις καινοτομίες και τα προσόντα που περιμένεις από ένα smartphone του γνωστού τεχνολογικού κολοσσού.

Το νέο HUAWEI Mate 50 Pro, όπως και κάθε συσκευή τηλεφώνου Huawei, διαθέτει το κατάστημα εφαρμογών AppGallery, μέσω του οποίου έχετε πρόσβαση σε  όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες.

Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, μέσα από τη 3rd party εφαρμογή Gspace, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο  AppGallery, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις Google εφαρμογές που χρειάζεστε ή έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα. 

Ψάχνεις ακόμη τρόπο να κάνεις τα φετινά Χριστούγεννα να μείνουν αξέχαστα; Κάνε το απόλυτο δώρο στους αγαπημένους σου και αποτύπωσε τις πιο όμορφες στιγμές σου με το ΗUAWEI Mate 50 pro!

Αυτά τα Χριστούγεννα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε σε μια δελεαστική εορταστική προσφορά γιατί με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro θα λάβετε δώρο το HUAWEI Watch GT3 Active.Το νέο Mate 50 Pro μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Γερμανός, Κωτσόβολος, Public.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.