Το κατάμαυρο καταδιωκτικό της σειράς ταινιών «Mad Max» δεν χρειάζεται φυσικά συστάσεις, καθώς αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του.

Έπεται λοιπόν όταν ένας σκληρός δίσκος που φορά το αμάξωμά του μόνο εκπληκτικός μπορεί να είναι, πόσο μάλλον που μάθαμε ότι η εταιρία που το κατασκεύασε μεταμορφώνει flash drives και εξωτερικούς σκληρούς στο σχήμα των αγαπημένων μας αυτοκινήτων!

Την εκκίνηση την έκανε ο σκληροπυρηνικός γκατζετάς Douglas Sonders, που παρήγγειλε στη Flash Rods να του φτιάξει μια ρέπλικα του διαβόητου Interceptor.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει εντελώς την προσπάθεια, με την εξαντλητική έμφαση στη λεπτομέρεια να είναι το καθοριστικό σημείο: μέχρι και η θύρα USB είναι κρυμμένη έξυπνα μέσα στο πορτμπαγκάζ!


(Το αυθεντικό Interceptor)

Η Flash Rods, πέρα από την ευρεία γκάμα «μηχανοκίνητων» σκληρών που διαθέτει (με τους flash drives να ξεκινούν από τα 89 δολάρια και τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους από τα 225), δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να ζητήσει το αγαπημένο του όχημα σε σκληρό, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα το φέρει στη ζωή με τρόπο που δεν θα τον αφήσει ασυγκίνητο.

Τα κινηματογραφικά αμάξια που μπορεί κάποιος να παραγγείλει στη Flash Rods τηρούν τις εξής προδιαγραφές: κλίμακα 1:18 για εξωτερικούς σκληρούς, ενώ στους flash drives το αποτέλεσμα δεν είναι μεγαλύτερο από αυτοκινητάκι matchbox.

Όσο για τον συγκεκριμένο σκληρό Mad Max Interceptor, έχει χωρητικότητα 1TB και χρειάστηκε πολλές ώρες δουλειάς για να κατασκευαστεί.

Στις κατά παραγγελία δημιουργίες της Flash Rods περιλαμβάνονται από το Delorean της «Επιστροφής στο Μέλλον» μέχρι και μια σειρά ακόμα από εμβληματικά οχήματα του παγκόσμιου σινεμά.

Δείτε τα αριστουργήματα της Flash Rods και αν αποζητάτε αισθητική αναβάθμιση στο γραφείο σας, ξέρετε πια τι πρέπει να κάνετε…