Λιγότερο από 2 εικοσιτετράωρα μένουν για να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει η Apple για το event της Τρίτης που θα ξεκινήσει στις 20.00 ώρα Ελλάδας. Οι διαρροές για ακόμη μια φορά είχαν και έχουν την τιμητική τους αφήνοντας μέχρι στιγμής στην φαντασία μας ελάχιστα είναι η αλήθεια.

Ένα από αυτά είναι και η τιμή με την οποία η Apple θα κάνει διαθέσιμο το iPhone 5C, το οικονομικό μοντέλο της που έχει ως στόχο την αγορά της Κίνας αλλά και της Ευρώπης.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα γνωρίζουμε μέχρι και την επίσημη παρουσίαση του αλλά οι περισσότεροι πλέον συγκλίνουν στο γεγονός πως η Apple θα το κοστολογήσει σε μια τιμή που θα κυμαίνεται ανάμεσα στα 400 δολάρια και 500 δολάρια.

Η Katy Huberty της Morgan Stanley αναλύοντας τα δεδομένα από 2000 καταναλωτές και συνδρομητές παρόχων στην Κίνα γνωστοποίησε πως η ιδανική τιμή για τον μέσο καταναλωτή στην εν λόγω χώρα που η αγορά της αποτελεί την υπό αριθμών ένα προτεραιότητα για την Apple είναι τα 486 δολάρια δηλαδή τα 368 ευρώ.

Αν θέλετε να το δείτε και με βάση τα δικά μας δεδομένα, φόρους κλπ τότε ίσως η τιμή του για το βασικό μοντέλο να ξεκινάει στα 400 ευρώ. Όχι και τόσο οικονομικό λοιπόν όπως πολλοί θα το θέλαμε αλλά ας μην ξεχνάμε πως η ιστορία έδειξε πως ακόμη και όταν το iPad Mini κατηγορήθηκε για υπερτιμημένο έγινε μετέπειτα μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Apple.

Όπως και να έχει σύντομα θα γνωρίζουμε τις σωστές απαντήσεις εφόσον την Τρίτη θα παρακολουθήσουμε την Apple να μας παρουσιάζει τα νέα iPhones.

Πηγή: greekapplenews.gr