Να στείλεις για εκτύπωση τις εντολές, τα τιμολόγια και τις παρουσιάσεις στο γραφείο.

Και μετά από το σπίτι να εκτυπώσεις τις φωτογραφίες από το τριήμερο, τα εισιτήρια για τη συναυλία και τις προσκλήσεις για το πάρτι της μικρής. Και εννοείται να έχεις κάπου εκτυπωμένες τις εξετάσεις και τους λογαριασμούς για παν ενδεχόμενο.

Ένα μικρό αλλά πανέξυπνο μηχάνημα σου διευκολύνει καθημερινά την ζωή χωρίς καν να το συνειδητοποιείς. Τυπώνει ξεχωριστές σου στιγμές και είναι ένας πολύτιμος βοηθός της επιχείρησής σου.

Πώς μπορείς όμως να συνδυάσεις οικονομία, υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και να προστατεύσεις παράλληλα το περιβάλλον;

Επιλέγοντας αυθεντικά δοχεία μελάνης και γραφίτη HP έχεις εξασφαλισμένη την ποιότητα και την αξιοπιστία που αναζητείς.

Γιατί δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι μελάνια εταιρειών που ανακατασκευάζουν δοχεία;

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην εκ νέου χρήση των δοχείων και στην ανακύκλωσή τους.

Πολλές εταιρείες που ανακατασκευάζουν δοχεία υποστηρίζουν ότι η εκ νέου χρήση των δοχείων είναι καλύτερη για το περιβάλλον, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.

Οι περισσότερες εταιρείες ανακατασκευής που ερωτήθηκαν δεν καταφέρνουν να συλλέξουν τα προϊόντα τους. Παράλληλα, τα ανακατασκευασμένα δοχεία γραφίτη έχουν 42% μεγαλύτερο αποτύπωμα άνθρακα σε σχέση με τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP.

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά δοχεία μελάνης και γραφίτη HP;

Δοχεία που ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σου ανάγκες εκτύπωσης

Επίλεξε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σε δοχεία μελάνης και γραφίτη HP:

  • τυπικά δοχεία, για συνήθεις όγκους εκτυπώσεων
  • δοχεία υψηλής χωρητικότητας για μεγάλους όγκους εκτυπώσεων με χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα
  • πολυσυσκευασίες που αποτελούν την πιο οικονομική και παράλληλα πρακτική λύση για συχνή εκτύπωση.
  • οικονομικές συσκευασίες HP Photo και Officejet που σου επιτρέπουν να μειώσεις τα έξοδα για μελάνη και χαρτί έως και 30%.

Εύκολη ανακύκλωση και λιγότερα απορρίμματα

Τα αυθεντικά δοχεία HP είναι σχεδιασμένα με φροντίδα προς το περιβάλλον, για εύκολη ανακύκλωση και λιγότερα απορρίμματα.

Ελέγχονται σε συνδυασμό με τους εκτυπωτές HP και το χαρτί HP και πληρούν τα κριτήρια ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου που προβλέπουν συγκεκριμένα οικολογικά σήματα, όπως το Blue Angel3 και το EPEAT.

Παράλληλα, σε όλους τους τομείς που μελετήθηκαν, τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP είχαν μικρότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τα ανακατασκευασμένα δοχεία γραφίτη, καθιστώντας την HP την καλύτερη επιλογή.

Εκτύπωσε και προστάτευσε το περιβάλλον

1. Η HP δημιουργεί νέα προϊόντα από ανακυκλωμένα υλικά και περιορίζει τη σπατάλη

2. Προσφέρει την καλύτερη περιβαλλοντική επιλογή σε επίπεδο ποιότητας και βιωσιμότητας

Το χαρτί είναι η βασική πηγή των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της εκτύπωσης και η ποιότητα των εκτυπώσεων παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση χαρτιού. Η χρήση αυθεντικών δοχείων γραφίτη HP οδηγεί σε μειωμένη σπατάλη χαρτιού, καθώς μειώνει την ανάγκη επανεκτύπωσης.

3. Τα αυθεντικά δοχεία HP που ανακυκλώνονται μέσω του προγράμματος HP Planet Partners δεν αναπληρώνονται, δεν μεταπωλούνται και δεν καταλήγουν ποτέ σε χωματερή

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης HP Planet Partners σού δίνει τη δυνατότητα να επιστρέφεις τα χρησιμοποιημένα αυθεντικά δοχεία HP δωρεάν και εύκολα

4. Η HP διαθέτει ολιστικά προγράμματα βιωσιμότητας

Η HP έχει αναγνωριστεί ως κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως για τις δράσεις και τις στρατηγικές της για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, αφού μετράει και κοινοποιεί τόσο το αποτύπωμα άνθρακα και νερού των διαδικασιών της, όσο και τα αντίστοιχα αποτυπώματα της προμηθευτικής αλυσίδας της.

Μάλιστα, η HP περιλαμβάνεται στη λίστα The Climate «A» της αναφοράς Global Climate Change της CDP για δέκα συνεχόμενα χρόνια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.