Μπορεί πρόσφατα να είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία μικρή γεύση από το νέο Deluxe της HTC, μετά τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών στο διαδίκτυο, φαίνεται όμως πως η συσκευή δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ένα σχόλιο στην επίσημη γερμανική ιστοσελίδα της HTC στο Facebook, από εκπρόσωπο της εταιρείας, επιβεβαίωσε μεν την ύπαρξη της συσκευής, διέψευσε όμως το γεγονός πως θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

«Δυστυχώς το Deluxe δεν θα έρθει στην Ευρώπη», αναφέρει το σχόλιο, βάζοντας μια και καλή τέλος στις ήθελαν την παρουσίαση του και την κυκλοφορία του ακόμα και στις αρχές του 2013.

Το σχόλιο αποκάλυψε στο διαδίκτυο το GSMArena, η ίδια ιστοσελίδα που είχε διαρρεύσει τις πρώτες φωτογραφίες της συσκευής.

Το Deluxe φημολογούνταν πως θα είναι η ευρωπαϊκή/παγκόσμια έκδοση των HTC J Butterfly/Droid DNA, με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080, τετραπύρηνο επεξεργαστή και αρκετά ισχυρά χαρακτηριστικά, καθιστώντας την ιδανική συσκευή για τους λάτρεις των smartphones και των gadgets.

Πάντως αρκετοί εκπρόσωποι της ηλεκτρονικής κοινότητας υποστηρίζουν με αισιοδοξία πως η εταιρία θα κυκλοφορήσει τελικά μια ευρωπαϊκή παραλλαγή της συσκευής, αλλά με διαφορετική ονομασία, αφού όπως τονίζουν η HTC δεν θα θέλει να χάσει το μερίδιο της στην ευρωπαϊκή αγορά.