Μια αναμπουμπούλα κυριαρχούσε στο χωριό από νωρίς το πρωί. Ακόμη και η κυρα – Μαρία που δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι της πριν τις 10 για να βγει με τη ρόμπα να μαζέψει τα φρέσκα αβγά, είχε ξυπνήσει από τις… 8. Και δεν ήταν η μόνη.

Όλες οι νοικοκυρές στα Κάτω Κωτσοβολιώτικα γύριζαν και ξαναγύριζαν στο κρεβάτι τους όλο το προηγούμενο βράδυ με μια γλυκιά αναμονή για την ημέρα που θα ξημέρωνε. Και ποιος να τις κατηγορήσει;

Η γιορτή της Αγίας Παρασκευής ήταν κάθε χρόνο το ιβέντ της χρονιάς για το χωριό. Όλοι είχαν να λένε για μέρες μετά, για το πανηγύρι, τους χορούς και τα μεγάλα, μοσχομυριστά καζάνια με τη φασολάδα, που πλημμύριζε με το άρωμά της μέχρι και τα διπλανά χωριά. Αμ τα αμυγδαλωτά; Μέχρι το βράδυ όλα τα κουμπιά των παντελονιών βογκούσαν από την υπερπροσπάθεια.

Η κυρία Κική, η ιβεντ μάνατζερ των Κάτω Κωτσοβολιώτικων χαμογελούσε κάτω από τα… μουστάκια της, καθώς υποδεχόταν στο σπίτι της μια, μια τις φίλες της, για να τους ανακοινώσει τα φετινά σχέδια της γιορτής.

Γιατί αν δεν ήταν εκείνη ενήμερη για τα τελευταία τρεντς, ποιος θα ήταν; Και φέτος ξεπέρασε και τον εαυτό της.

Έχοντας στο μυαλό της τα τελευταία στέιτμεντ κομμάτια από τις συλλογές των μεγάλων οίκων, όπως έμαθε από την τηλεόραση, αποφάσισε ότι φέτος το κυρίαρχο χρώμα του πανηγυριού θα ήταν το μαύρο. Και έτσι και έγινε!

Τα σεμεδάκια από μαύρο μαλλί που στόλιζαν τα Κάτω Κωτσοβολιώτικα έγιναν τρέιντμαρκ σε όλο το νομό. Ήταν της Αγίας Παρασκευής, ήταν και τα σεμεδάκια μαύρα… και έμεινε το «Μαύρη Παρασκευή».

Ήταν τέτοια η χαρά που πήρε η κυρία Κική, που κατέβηκε από το Ντάτσουν και χόρεψε κική τσάλεντζ στο Μήτσο για να του πει πως τον αγαπά!

Έκανε τέτοιο πάταγο μάλιστα, που το κική τσάλεντζ έγινε 3ο στα trends του γιουτιουμπ!

Την ίδια αδημονία που νιώθουν οι κάτοικοι του χωριού, υπόσχεται ο Κωτσόβολος ενόψει Μπλακ Φράιντεϊ. Συνεχίζοντας τις μεγάλες προσφορές του είναι και πάλι εδώ με προσφορές μοναδικές σε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας.

Που αλλού; Μα φυσικά στον Κωτσόβολο γιατί «μπλακ φράιντεϊ» υπήρχε, αλλά σαν του Κωτσόβολου κανένα!

Για απίστευτες προσφορές μείνετε συντονισμένοι στο kotsovolos.gr ή ακολουθήστε την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.