Να τι θα άλλαζε ο Μπιλ Γκέιτς στα PC αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω

Ο γκουρού της τεχνολογίας αποκαλύπτει τι του τη δίνει στα νεύρα!


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
8:55
06/10/2017
Να τι θα άλλαζε ο Μπιλ Γκέιτς στα PC αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω
2
loading

Την ώρα που η αξία και η λειτουργικότητα των συντομεύσεων δεν χρειάζονται συστάσεις, ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς μίλησε για μία που θα την ήθελε κομματάκι διαφορετική.

Ο λόγος για το Control + Alt + Delete, τη λειτουργία που σε βγάζει από τον εφιάλτη του κολλημένου PC που δεν κάνει τίποτα. Κι ενώ μπορεί να μας σώσει όταν το πρόγραμμα σταματήσει να ανταποκρίνεται, δεν είναι ακριβώς η ευκολότερη των συντομεύσεων, καθώς απαιτεί τρία δάχτυλα για να εκτελεστεί.

Αυτό είναι που εύχεται να είχε κάνει διαφορετικά ο Μπιλ Γκέιτς και αυτό ακριβώς είπε στο Bloomberg Global Business Forum: «Δεν είμαι σίγουρος πως μπορείς να πας πίσω και να αλλάξεις μικροπράγματα στη ζωή σου χωρίς να βάλεις τα άλλα σε ρίσκο. Σίγουρα, αν θα μπορούσα να κάνω μια μικρή παρέμβαση, θα την έκανα [τη συντόμευση] λειτουργία ενός πλήκτρου».

AP_950824055

Και μετά πρόσθεσε στο CBS: «Είναι λίγο μπέρδεμα να λες στους ανθρώπους πως αυτά τα τρία παράξενα κλειδιά κάνουν κάτι μοναδικό στον υπολογιστή σου. Μεταξύ μας και της IBM, αυτό δεν ήταν ακριβώς όσο πιο φιλικό στον χρήστη γινόταν. Κι έτσι νιώθουμε άσχημα».

Το 2003 πάντως είχε ρίξει το φταίξιμο αποκλειστικά σε κάποιον άλλο: «Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα μοναδικό κουμπί. Αλλά ο τύπος που σχεδίασε το πληκτρολόγιο της IBM δεν ήθελε να μας δώσει το μοναδικό αυτό κουμπί … Ήταν λάθος».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ον

    Καλησπερα σας . Εγω νομιζα οτι δεν θα εδινε την γνωση σε αυτους που δεν θα ειχαν ανθρωπινες αξιες.

  2. avatar πισι

    αυτό όμως ακόμα και σήμερα κάνει εκατομμύρια τεχνικούς στον κόσμο να βγάζουν χρήματα.. για λίγα χρονια ακόμα ο κόσμος θα βλέπει έναν τεχνικό υπολογιστών σαν θεο..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει