Ξεκινώντας από την ίδρυση της το 1868 παραμένει διάσημη για το διαχρονικό της design, το καινοτόμο πνεύμα και την αφοσίωσή της στη μηχανική ακριβείας. Για το λόγο αυτό, η νέα ιστοσελίδα της IWC Schaffhausen, iwc.com, θα θέσει νέα πρότυπα για την αγορά των προϊόντων πολυτελείας με μία άψογη, ανανεωμένη σχεδίαση, ιδιαίτερη έμφαση στο μέλλον των digital media και επικέντρωση στην τεχνογνωσία της IWC.

Με επίσημα «εγκαίνια» στις 17 Ιανουαρίου, το iwc.com ενσαρκώνει τη λεπτή, κομψή αισθητική, την οποία οι μεγάλοι συλλέκτες πάντα θαύμαζαν στα ρολόγια της IWC Schaffhausen.

Η ιστοσελίδα περιέχει αναλυτικές φωτογραφίες και διαδραστικά στοιχεία παρουσιάζοντας μία εικονικής πραγματικότητας βιτρίνα με την πλήρη σειρά ρολογιών της IWC. Με αυτό τον τρόπο παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ζήσουν την εμπειρία της τεχνογνωσίας της IWC. Παράλληλα και για πρώτη φορά, οι online επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν υλικό από το διάσημο διεθνές περιοδικό της IWC WATCH.

Τέλος, ένα παλιό και διάσημο τα τελευταία χρόνια τμήμα του iwc.com, το φόρουμ των Συλλεκτών (Collector’s Forum), περιέχει πλέον πιο στοχευμένο περιεχόμενο στα προφίλ των μελών με σκοπό την ενδυνάμωση και την επέκταση των σχέσεων μεταξύ των μελών αυτής της συναρπαστικής κοινότητας.