Ο οδηγός ντυμένος με την εμφάνιση της εθνικής Βραζιλίας κάθεται στο κάθισμα με το… ποδοσφαιρικό κάλυμμα, πιάνει τον λεβιέ που τον έχει «ντύσει» με πλεχτό σε κίτρινο και πράσινο, χρώματα που μαζί με το μπλε διακοσμούν ολόκληρο το εσωτερικό του αστικού λεωφορείου.

Μαζί κρεμασμένα πανό, αλλά και μπάλες, σημαίες, σφυρίχτρες και οτιδήποτε θυμίζει «σελεσάο» και Μουντιάλ. Εξωτερικά το όχημα έχει –επίσης- τα χρώματα της ομάδας και μια φράση «Vai Brasil», δηλαδή «Πάμε Βραζιλία», το σύνθημα-προτροπή για την κατάκτηση του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τους παίκτες του Σκολάρι.

Ο κόσμος κατενθουσιάζεται όταν το βλέπει να κυκλοφορεί στους δρόμους του Σάντο Άντρε στα περίχωρα του Σάο Πάολο. Χαιρετούν τον οδηγό με την καραμούζα, τον 45χρονο Εντίλσον γνωστό και με το παρατσούκλι «Φουμάσα», ο οποίος είναι… βαμμένος με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Ιδίως όμως, όσοι μπαίνουν μέσα κατενθουσιάζονται και αμέσως κινούνται σε ρυθμούς Μουντιάλ. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής απολαμβάνουν την κουβέντα μαζί του και τον σχολιασμό των παιχνιδιών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ φωτογραφίζουν και το εσωτερικό του πρωτότυπου λεωφορείου.