Κάτοικος Τορίνο θα παραμείνει τουλάχιστον και για τη νέα σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο αστέρα να ενημερώνει τους ιθύνοντες της ομάδας ότι δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει για άλλη ομάδα.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν φήμες ότι οι Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθούν την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εξέταζε το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Γιουβέντους.

Μετά το Euro, ο Πορτογάλος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένεια του, αλλά όπως φαίνεται έχει πάντα το μυαλό του στο ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο 36χρονος άσος δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την «Γηραιά Κυρία» κι έτσι επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου, για να τους ενημερώσει πως θα παραμείνει τουλάχιστον και για τη νέα σεζόν στην ομάδα. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022.

Μάλιστα, ο Ρονάλντο αναμένεται να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους στις 25 Ιουλίου, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθεί στην διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πάντως, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας πριν από μερικές ημέρες, ο αντιπρόεδρος των «μπιανκονέρι», Πάβελ Νέτεβντ διαβεβαίωσε οπαδό της ομάδας ότι ο «CR7» δεν πάει πουθενά.

Πηγή: gazzetta.gr