Εδώ και κάποιες ώρες κυκλοφορεί μια έντονη φημολογία, πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο την προσεχή μεταγραφική περίοδο, καθώς στο Λιμάνι θεωρείται δεδομένη η απόκτηση επιθετικού, ειδικά λόγω των τραυματισμών που βγάζει ο Αχμέντ Χασάν.

Προς το παρόν, στον Πειραιά κρατούν πολύ χαμηλά το θέμα, ενώ και η ομάδα στην οποία ανήκει ο Αργεντινός φορ, η λας Πάλμας, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της, πως δεν υπάρχει καμία πρόταση ή ενδιαφέρον από ελληνικό σύλλογο.

Είναι δεδομένο πως το όνομα του «Τσίνο» δεν περνάει αδιάφορο στην ελληνική αγορά, καθώς όλοι γνωρίζουν την ικανότητά του στο σκοράρισμα, καθώς και το γεγονός ότι παίζει πάντα παθιασμένα, προσφέροντας στο σύνολο. Εννοείται ότι και η ΑΕΚ, η οποία έφερε πρώτη τον παίκτη στα μέρη μας, έχει ανοίξει τις… κεραίες της προς τα Κανάρια Νησιά και τσεκάρει τα δεδομένα στην υπόθεση.

Πάντως, από τη Λας Πάλμας και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία που επικαλούνται τη διοίκηση του συλλόγου, τόνιζαν: «Δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος από  ελληνικές ομάδες για τον Αραούχο».

Άλλωστε, η ομάδα των Κανάριων Νήσων έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατήσει τον Αραούχο στις τάξεις της και του προσέφερε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023, το οποίο και εκείνος έκανε δεκτό. Άλλωστε, η διοίκηση των «κίτρινων» φέρεται να απέρριψε και πρόταση 10 εκατ. ευρώ για εκείνον, κρίνοντας ότι θα είναι καθοριστικός στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Πάντως, μέχρι στιγμής εκείνος δεν έπαιξε ούτε μια φορά στην τρέχουσα σεζόν στην κορυφή της επίθεσης, παρόλο που είχε προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ, ενώ μένει να φανεί ποιον ρόλο θα πάρει -και πόσο σημαντικός θα είναι- τώρα που την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Πάκο Ερέρα.