Φράνκο Σολδάνο και Τζόελ Κάμπελ απασχολούν έντονα τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ ως μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού. Ωστόσο, και για τους δύο ποδοσφαιριστές, οι Πειραιώτες δεν παίζουν μόνοι τους. Μάλιστα, φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον τόσο για τον Αργεντινό όσο και για τον Κοσταρικανό από μια συγκεκριμένη ιταλική ομάδα, τη Φροζινόνε.

Η ομάδα της πόλης που εδρεύει 75 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ρώμης, επέστρεψε φέτος στη Serie A, έπειτα από την παρθενική της εμφάνιση εκεί, τη σεζόν 2015-16. Για να διατηρηθεί στην κατηγορία, θέλει να προχωρήσει σε κάποιες «δυνατές» μεταγραφές.

Όσον αφορά τον Σολδάνο, οι «τζιαλατζούρι» έχουν βάλει στο… ραντάρ τους τον παίκτη, ωστόσο είναι αμφίβολο εάν μπορούν να ανταγωνιστούν την πρόταση των «ερυθρολεύκων», η οποία -σύμφωνα με τους Αργεντινούς- φτάνει τα 3,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, τα χρονικά περιθώρια γι’ αυτούς είναι πιο στενά, καθώς η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία λήγει στις 17 Αυγούστου.

Για τον επιθετικό της Ουνιόν Σάντα Φε υπάρχει και ενδιαφέρον από τη Λεβάντε, αλλά τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι πλέον δεν είναι και τόσο «ζεστό».

Την ίδια ώρα, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, αναφέρει ότι ο Κάμπελ είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Φροζινόνε. Μάλιστα, το deal αναμένεται να κλείσει οριστικά μέσα στις επόμενες ώρες.

Η ομάδα του Μορένο Λόνγκο είχε ενδιαφερθεί και για ακόμη έναν παίκτη που είχε παίξει στην Ελλάδα, τον Λούκας Πέρεθ, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ να επιλέγει τη Γουέστ Χαμ για να συνεχίσει την καριέρα του.