Η Γκλάντμπαχ αντιμετώπιζε χθες το βράδυ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, με τους οπαδούς της να έχουν ετοιμάσει ένα εκπληκτικό κορεό πριν την έναρξη του αγώνα. Ωστόσο, τα σχέδιά τους πήγαν στράφι, αφού το συνεργείο καθαρισμού του γηπέδου κατέστρεψε το τεράστιο πανό που είχαν δημιουργήσει.

Η ομάδα του Μενχενγκλάντμπαχ έχασε τελικά από αυτήν της Φρανκφούρτης μετά από 16 εκτελέσεις πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση), αλλά η ζοχάδα των οπαδών της είχε ξεκινήσει πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης. Τότε ήταν που διαπίστωσαν ότι το κορεό που θα κάλυπτε ένα μεγάλο μέρος του «Μπορούσια Παρκ» και στοίχισε χιλιάδες ευρώ είχε αχρηστευθεί.

ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΚΟΡΕΟ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Την ενημέρωση έκαναν οι ίδιοι οι οπαδοί των «πουλαριών» μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της, της Sottocultura.

Σύμφωνα με το Sportbuzzer, η υπηρεσία που έχει αναλάβει τον καθαρισμό του γηπέδου ανακοίνωσε ότι δεν είχε καμία πρωτύτερη ενημέρωση ότι θα βρίσκεται στις εξέδρες το υλικό για το κορεό και ζήτησε «συγγνώμη για ό,τι συνέβη».