Μετά την απόλυση του Τσάβι Ρόκα, ο Παναθηναϊκός έχει βγει ζεστά στην αγορά και μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχει τον νέο του τεχνικό διευθυντή.

Ο ξένος εκλεκτός της διοίκησης του Τριφυλλιού βρέθηκε το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και είχε γνωριμία με τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου αναμένεται να υπογράψει μέσα στην εβδομάδα, να ανακοινωθεί και να σηκώσει μανίκια!

Μάλιστα, ένα από τα πρώτα ονόματα που προέρχονται από μανατζερικές πηγές στην Γαλλία, κάνουν λόγο πως ο εκλεκτός είναι ο Πιερ Ντρεοσί, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής στην Ρεν, στην Λιλ και έχει άριστες σχέσεις με τον Λάζλο Μπόλονι.

Αυτός είναι Πιέρ Ντρεοσί

Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει ως παίκτης θητεία στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία (με 500 παιχνίδια) της Γαλλίας αλλά και δέκα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην 16χρονη επαγγελματική του καριέρα.

Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη Λιλ το 1976, προερχόμενος από τη Σοσό, ομάδα της γενέτειράς του. Παίζοντας ως στόπερ πέρασε από Νις, Παρί και Κάννες και τερμάτισε την καριέρα του στην τελευταία.

Εκεί βρήκε και μία θέση στο τιμ για να γίνει μετά βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα για 18 μήνες στην πρώτη κατηγορία. Το μεγάλο βήμα δεν άργησε να έρθει, αφού στη Λιλ ανέλαβε το ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Ωστόσο οι συνθήκες δεν ευδοκίμησαν.

Πηγή: gazzetta.gr