Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την σπουδαία νίκη επί της Αϊντχόφεν, την δική του παρουσία, τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά και τον στόχο του ΠΑΟΚ στο Europa League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK TV: «Ίσως ο ρυθμός. Νομίζω ότι οι χώροι είναι πιο ανοικτοί και αυτό με βοηθάει, κυρίως στις αντεπιθέσεις. Πηγαίνω συνέχεια για την επίθεση. Στην Ευρώπη, είναι πιο μεγάλοι οι χώροι.

Δεν το περιμέναμε. Βάλαμε το γκολ από στατική φάση και ίσως η Αϊντχόφεν να ανοίχτηκε για να βάλει αυτή το γκολ, αλλά την πάτησε» είπε αρχικά ο Τζόλης, σε ερώτηση για το αν του πάνε περισσότερο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Για τον Πάμπλο Γκαρσία, τόνισε: «Σε κάθε φάση μέσα στην εβδομάδα, νόμιζα ότι είμαι στην Κ19, έβλεπα όλο το τιμ όπως ήμασταν πέρσι. Μιλούσαν όλοι ελληνικά και για εμάς, ήταν πιο κοντινό το κλίμα, γιατί μας βοηθάει όλο το τιμ. Είναι λίγο περίεργο που είναι στην πρώτη ομάδα…».

Τέλος για τη μάχη της πρόκρισης, ανέφερε: «Δεν έχει κριθεί τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε για να προκριθούμε. Θέλουμε σίγουρα έξι βαθμούς για να προκριθούμε. Έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στον όμιλο».