Αρκετά εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα στην ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ, στην προπόνηση της Τρίτης (15/09), όπου και τους ανέλυσε τα όσα έκαναν -και (κυρίως) δεν έκαναν- στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε ένα παιχνίδι που απογοήτευση δεν προκάλεσε μόνο το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως η εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» στον Βόλο.

Ο Ιταλός τεχνικός έδειξε στους ποδοσφαιριστές του βίντεο 20 λεπτών από το παιχνίδι και τους ξεκαθάρισε πως «όποιος δεν κάνει ό,τι ζητάω, θα κάθεται στην κερκίδα».

Συγκεκριμένα, στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού, τους τόνισε πως «από τη στιγμή που γίνεται το λάθος και χάνουμε την μπάλα, όλα συνεχίζουν να πηγαίνουν λάθος. Όλα! Ήταν λάθος που δεν κλείσαμε χώρους, λάθος που δεν πήγε αμυντικός πάνω στον αντίπαλο. Όλα λάθος».

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν στα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, ο Καρέρα δεν έμεινε εκεί στις παρατηρήσεις του. «Είδα πράγματα που δεν μου αρέσουν καθόλου», για να τους ξεκαθαρίσει: «Όποιος δεν κάνει ό,τι ζητάω, θα κάθεται στην κερκίδα. Είναι απλό και ξεκάθαρο για όλους μας».