Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη για την επαγγελματική δραστηριότητα του Γιώργου Σκαρτάδου.

Κάποτε, επί χρόνια, ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ και από τους αγαπημένους των οπαδών του. Και παρέμεινε τέτοιος παρά το γεγονός ότι άφησε τη Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Παρ’ όλα αυτά, η καρδιά του Σκαρτάδου είναι στη Θεσσαλονίκη και ακόμη πιο συγκεκριμένα στην Τούμπα, στο γήπεδο της οποίας είναι σε κάθε ματς του ΠΑΟΚ. Όχι για να φωνάξει ως οπαδός, όμως, αλλά για να ψήσει και να πουλήσει σουβλάκια στον περιβάλλοντα χώρο.

Εξέλιξη που δεν αρέσει καθόλου στους οπαδούς του δικέφαλου αετού, οι οποίοι καλούν την ΠΑΕ, μέσω των social media, να δώσει κάποιο πόστο στον Σκαρτάδο.

Για το θέμα έκανε δήλωση και ο Γιώργος Χασιώτης, παλαίμαχος του ΠΑΟΚ κι αυτός, στο Metropolis 95.5, λέγοντας τα εξής.

«Τον είχαμε πώς και πώς. Πήρε από τον Βουλινό μία απόφαση να μείνει. Στον Ολυμπιακό έπαιρνε καλά χρήματα. Δεν θέλω να πω πού έχασε τα λεφτά που έβγαλε, αλλά δεν είναι εύκολο να τον βλέπεις να πουλάει σουβλάκια. Τον είχα σαν παιδί μου, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος αλλά φαίνεται ότι η ζωή πολλές φορές τα φέρνει αλλιώς για κάποιους. Είναι ντροπή παίκτης του ΠΑΟΚ να φτάνει σε αυτή την κατάσταση».