Με τον απεσταλμένο της UEFA στην Αθήνα, Ζόραν Λάκοβιτς, συνομίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος, τον οποίον και ενημέρωσε σχετικά με την πορεία εξυγίανσης των οικονομικών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», ανέλυσε στον αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η ΠΑΕ τους τελευταίους μήνες, θέλοντας να υπογραμμίσει τις προσπάθειες που γίνονται για άρση του ευρωπαϊκού αποκλεισμού του συλλόγου, οι οποίες αναμένεται να συμβούν στο προσεχές μέλλον.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να πείσουν την UEFA πως η εταιρεία βαδίζει πλέον στο σωστό μονοπάτι και φιλοδοξούν -εάν εξασφαλιστεί η παρουσία της ομάδας στις ευρωπαϊκές θέσεις- να μη χάσουν τη συμμετοχή τους σε αυτές, λόγω της ποινής.

Ο κ. Αλαφούζος φέρεται να είπε στον κ. Λάκοβιτς πως «… ο Παναθηναϊκός είναι μια καθαρή ομάδα, που έδωσε τη μάχη της για να διορθωθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον φαίνονται οι καρποί και του δικού σας έργου και σαφώς έχουν βελτιωθεί τα πράγματα στο πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».