ΠΑΟΚ και Ηρακλής θα παίξουν στο ίδιο γήπεδο την ίδια ημέρα και ώρα, αλλά όχι μεταξύ τους

Η ΕΠΟ δεν υπολόγισε σωστά το πρόγραμμα Κυπέλλου και Γ’ Εθνικής και δημιουργήθηκε μπέρδεμα


ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
18:46
17/11/2017
ΠΑΟΚ και Ηρακλής θα παίξουν στο ίδιο γήπεδο την ίδια ημέρα και ώρα, αλλά όχι μεταξύ τους
loading

Φαίνεται ότι κάτι δεν υπολόγισαν σωστά στην Ελληνικό Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όσον αφορά το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτό της Γ’ Εθνικής, διοργανώσεις που βρίσκονται υπό τη «σκεπή» της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οριστούν την ίδια ώρα και ημέρα, στο ίδιο γήπεδο, οι αγώνες ΠΑΟΚ και Ηρακλή, μόνο που οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης δεν παίζουν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, βάσει του προγράμματος της Γ’ Εθνικής, ο Ηρακλής υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο τον Αρη Παλαιοχωρίου, με το ματς να έχει οριστεί για την Τετάρτη (29/11) και ώρα 15:00, στο πλαίσιο της εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

75499848899778_1

Η επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ όρισε την ίδια ημέρα και ώρα, στο ίδιο γήπεδο τον αγώνα του Αιγινιακού με τον ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης. Η ομάδα της Πιερίας είχε καταθέσει αίτημα στην Ομοσπονδία να μην χρησιμοποιήσει τη φυσική της έδρα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δηλαδή το δημοτικό στάδιο Αιγινίου, αλλά το Καυτανζόγλειο, για οικονομικούς -προφανώς- λόγους.

75499848899778

Η ΕΠΟ δέχθηκε το αίτημα του Αιγινιακού και προχώρησε μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση: «Κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Αιγινιακός, η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προέβη στην αλλαγή έδρας διεξαγωγής της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας Αιγινιακός-ΠΑΟΚ (Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, 15:00), ο οποίος ορίστηκε στο Καυτανζόγειο Στάδιο αντί του Δημοτικού Γηπέδου Αιγινίου "Γ. Παραλυκίδης"».

Πλέον, αυτό που μένει, είναι να βρεθεί μια λύση όσον αφορά το θέμα, προφανώς με τη μετατόπιση του ενός εκ των δύο παιχνιδιών είτε σε άλλη έδρα, είτε σε άλλη ημέρα και ώρα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει