Ματζουράκης: Σκυτάλη αδικίας από ματς σε ματς

Παράπονα για τη διαιτησία από τον τεχνικό του Παναιτωλικού


ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
15:37
21/12/2015
Ματζουράκης: Σκυτάλη αδικίας από ματς σε ματς
loading

Παράπονα για την αντιμετώπιση του Παναιτωλικού από τη διαιτησία μέσω του Σπορ Fm 94,6 έκανε ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Η θέση στην οποία βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα ο Παναιτωλικός αδικεί την προσπάθεια και τις εμφανίσεις των παικτών υποστήριξε ο Γιάννης Μαντζουράκης στον Σπορ Fm 94,6 ο οποίος –μάλιστα- υποστήριξε ότι ένας από τους λόγους που η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού είναι και η διαιτησία.

«Υπάρχει μια σκυτάλη αδικίας που περιφέρεται από παιχνίδι σε παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

- Για τη νίκη επί του Ηρακλή: Ήμασταν πάρα πολύ πιεσμένοι πριν το ματς. Πρέπει να τονίσω ότι η θέση που είμαστε δεν ανταποκρίνεται με τα παιχνίδια που είχαμε. Διαφέρει πάρα πολύ. Υπάρχει μια σκυτάλη αδικίας που περιφέρεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

- Τι χρειάζεται για να ξεφύγει ο Παναιτωλικός από τη ζώνη του υποβιβασμού: Σε συνεννόηση με τη διοίκηση έκανα την αναφορά χθες για μεταγραφές. Έχουμε αποφασίσει να αποκτήσουμε παίκτες για να υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στην ομάδα. Είναι περιορισμένος ο αριθμός των κινήσεων που πρέπει να κάνω.

- Για την ανασταλτική λειτουργία: Βελτιωθήκαμε αρκετά. Δουλέψαμε πολύ. Για αυτό και λέω ότι η θέση στην βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Πρέπει να πούμε ότι αρκετά βελτιωθήκαν από την προσπάθεια. Είναι δύσκολο να διορθωθούν πολλά αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε.

- Για το ματς με τον ΠΑΟ: Πρέπει να κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι. Αν μπορούμε ή όχι θα το δείξει το παιχνίδι. Φυσικά και ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα απρόβλεπτο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει