Η Ισπανία κατέκτησε το Μουντιάλ γυναικών αλλά η συζήτηση στη χώρα δεν αφορά στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, αφού μετά τον σάλο που προκάλεσε το μη συναινετικό φιλί του προέδρου της ομοσπονδίας σε μια παίκτρια, βίντεο που κυκλοφορεί τώρα δείχνει τον προπονητή να πιάνει το στήθος μέλους της ομάδας μετά την επίτευξη του γκολ.

Δεν πρόλαβαν να ηρεμήσουν στην Ισπανία μετά τον χαμό που προκάλεσε το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένιφερ Ερμόζο και… άρχισαν ξανά τα όργανα. Ο λόγος; Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και το οποίο δείχνει τον προπονητή Χόρχε Βίλντα να πιάνει το στήθος μιας γυναίκας – μέλους του προσωπικού της ομάδας.

Αυτό έγινε λίγο μετά την επίτευξη του γκολ που έδωσε τελικά το τρόπαιο στην Ισπανία και στην μετάδοση του αγώνα δεν είχε παίξει το συγκεκριμένο πλάνο αλλά το βίντεο κυκλοφόρησε τώρα και άρχισαν οι αντιδράσεις στα social media. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα της ομοσπονδίας αν θα επέμβει, αλλά πώς να επέμβει κι αυτή όταν ο πρόεδρός της τα ακούει από όλους πιο έντονα και από τον προπονητή;