Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νικολάς Φρέιρε και ενώ είναι έτοιμος να κλείσει και αυτή του Κένεντι από τη Βαγιαδολίδ, στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση και στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Ραφαέλ Σάντος Μπορέ.

Η απόκτηση επιθετικού είναι μία από τις προτεραιότητες για τους Ερυθρόλευκους μετά την αποχώρηση του Μπακαμπού και ο Αργεντίνος δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μερλό, ο οποίος ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει τη συμφωνία για τον Φρέιρε, υποστηρίζει πως γίνονται κινήσεις με στόχο την απόκτηση του Σάντος Μπορέ.

Ο 27χρονος Κολομβιανός φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Άιντραχτ, είναι στη λίστα και της Λυών αλλά στην Αργεντινή υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει κάνει επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής, χωρίς πάντως να υπάρχουν λεπτομέρειες για το ύψος αυτής.

Ο Σάντος Μπορέ είναι από το 2021 στην ομάδα της Φρανκφούρτης και πέρασε έκανε συνολικά 47 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό 3 γκολ και 4 ασίστ.