Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης να καταδικάσει σε ισόβια τους 7 από τους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού έγινε δεκτή με ικανοποίηση και από τον Άρη, την ομάδα που υποστήριζε ο 19χρονος, όπως έδειξε και η συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Ήταν ένα γεγονός, ένας φόνος που συγκλόνισε την Ελλάδα, η οποία περίμενε την απόφαση του δικαστηρίου. Και τελικά η απόφαση ήταν ισόβια για τους 7 από τους 12 κατηγορούμενους και πολυετείς ποινές κάθειρξης, με εκτιτέα τα 20 έτη, για τους υπόλοιπους πέντε.

Μια απόφαση που προκάλεσε χειροκροτήματα από φίλους και συγγενείς του Άλκη που ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου, αλλά και ικανοποίηση στην ομάδα την υποστήριζε, τον Άρη, όπως φαίνεται και από την ανάρτηση στα social media.

Μια ανάρτηση συγκινητική, αφού το μήνυμα των Κίτρινων ανέφερε τα εξής: «Ελπίζουμε να ησύχασε λίγο η ψυχούλα σου… Η σκέψη μας (παραμένει) στους γονείς και την οικογένειά σου. Πολλοί μπορεί να τους ξεχάσουν, ο ΑΡΗΣ θα είναι δίπλα τους για πάντα…».