Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πλέον μπροστά του το Roland Garros, το Grand Slam που αποτελεί τεράστια πρόκληση πάντα για όλους και από το οποίο θα απουσιάσει φέτος ο… μόνιμος νικητής Ράφα Ναδάλ, με την κλήρωση πάντως να μην είναι και η καλύτερη αφού θα είναι στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τους Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας θα αρχίσει αντιμετωπίζοντας τον Γίρι Βέσελι και στον δεύτερο γύρο ο αντίπαλός του θα είναι είτε ο Ισπανός Μπαένα είτε κάποιος από τα προκριματικά. Στον τρίτο γύρο ο αντίπαλος θα είναι ένας εκ των Ίσνερ, Ζαπάτα Μιράγιες ή Σβάρτσμαν και στους «16» μπορεί να συναντήσει τον Αλιασίμ ή έναν εκ των Φονίνι, Κρέσι και Κόρντα.

Τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν από εκείνο τον γύρο και γίνονται ακόμη δυσκολότερα στους «8» αφού -αν έχει φτάσει ως εκεί- θα βρει απέναντί του τον Αλκαράθ ενώ στον ημιτελικό ο πιθανός αντίπαλος είναι ο Τζόκοβιτς. Όχι και ο πιο εύκολος δρόμος, δηλαδή, για τον Τσιτσιπά.

Με Μούτσοβα αρχίζει η Σάκκαρη

Σε ό,τι αφορά τη Μαρία Σάκκαρη, η αντίπαλός της στον πρώτο γύρο θα είναι η Καρολίνα Μούτσοβα από την Τσεχία και το παιχνίδι αναμένεται πολύ δύσκολο για την Ελληνίδα τενίστρια, η οποία πέρυσι είχε αποκλειστεί από την Τσέχα στον δεύτερο γύρο του Roland Garros.