Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε με αναρτήσεις στα social media, όπου έγραψε πως έχει κουραστεί με την ασέβεια και προειδοποίησε άπαντες πως… έρχεται.

Ο «Greek Freak» ανέβασε μια πολύ ξεχωριστή φωτογραφία, σκοτεινή με πράσινο φως από μια παρουσίαση της ομάδας των Μιλγουόκι Μπακς, που αν μη τι άλλο δίνει τον τόνο για το πού βρίσκεται νοητικά αυτή την στιγμή καθώς βλέπει από την τηλεόραση τα play-offs του NBA, ενώ τα «ελάφια» περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζόν για να εντείνουν την αναζήτηση του νέου προπονητή τους που θα διαδεχθεί τον Μάικ Μπούντενχόλζερ. Στην εικόνα είναι απόλυτα προσηλωμένος…

Το μήνυμά του, γράφει: «Κουράστηκα με την ασέβεια. Έρχομαι». Ο 28χρονος Έλληνας σούπερ σταρ έχει δεχθεί σκληρή κριτική μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο των play-offs της ανατολικής περιφέρειας.

Το τί ήταν αυτό που τον ώθησε σε αυτή την ανάρτηση, παραμένει άγνωστο βέβαια. Χθες, βέβαια, το NBA ανακοινωσε τα ονόματα των παικτών που αποτελούν τις δύο καλύτερες 5άδες αμυντικών και για πρώτη φορά εδώ και τέσσερα χρόνια, το όνομα του Αντετοκούνμπο απουσίαζε.

Ωστόσο, μια άλλη οπτική γωνία ίσως να προσφέρει το story που ανέβασε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Instagram. Σε αυτό υπάρχει μια ατάκα από την περιβόητη συνέντευξή του περί αποτυχίας, αλλά ο Αντετοκούνμπο χρησιμοποίησε ένα βίντεο από έναν λογαριασμό με όνομα «mamba24ever», που είναι ξεκάθαρα αφιερωμένος στον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ και στην ξεχωριστή «Mamba Mentality» του.