Δεν κρατιέται ο Γιώργος Γιακουμάκης στο MLS, καθώς σκόραρε και στο τέταρτο ματς της Ατλάντα Γιουνάιτεντ που αγωνίστηκε βασικός. Αυτή τη φορά «χτύπησε» μόλις στο τέταρτο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του κόντρα στο Τορόντο, όταν ο Λένον εκτέλεσε το κόρνερ κι εκείνος έπιασε μία υπέροχη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Μάλιστα, έγινε ο έβδομος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του πρωταθλήματος που πετυχαίνει τη συγκεκριμένη επίδοση κι ο δεύτερος την φετινή σεζόν, μετά τον Αμίνε Μπασί των Χιούστον Ντάιναμο.

Τελικά το παιχνίδι έληξε με σκορ 2-2, αφού το Τορόντο ισοφάρισε αρχικά με τον Λαριέα στο 43′ κι είχε «απάντηση» και στο γκολ του Τσολ, που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Ατλάντα στο 76ο λεπτό, με τον Σερβάνια στο 94′.

Από κει και πέρα αγωνίστηκαν και οι άλλοι δύο Έλληνες παίκτες που βρίσκονται στο MLS. Ο Ταξιάρχης Φούντας ξεκίνησε ως βασικός για την DC United κι έπαιξε σε όλο το παιχνίδι, με την ομάδα του να επικρατεί με 1-0 στην έδρα της Μόντρεαλ Ίμπακτ χάρη σε γκολ του Ο’ Μπράιεν στο 46′. Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Γιώργιος Κούτσιας στην δεύτερη συμμετοχή του με την φανέλα των Chicago Fire.

Η ομάδα του προηγήθηκε με 2-0 με το γκολ του Χάιλε-Σελασιέ στο 19′ και το αυτογκόλ του Χάριελ στο 47ο λεπτό, αλλά ισοφαρίστηκε με τα γκολ των Γκάζνταγκ (62′) και Καράντσα (65′). Στο 66ο λεπτό μπήκε στο παιχνίδι ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σ’ ένα τρίτο τέρμα κι έτσι παρέμεινε το 2-2 μέχρι το φινάλε.