Την ώρα που ο Μίτσελ περιμένει την επιστροφή των διεθνών από τις εθνικές ομάδες ώστε να αρχίσει ξανά σε κανονικό ρυθμό η δουλειά ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ, η διοίκηση του Ολυμπιακού ασχολείται και με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και ένας εξ αυτών βρίσκεται στο Μεξικό και απασχολεί και ομάδες από την Ισπανία.

Οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να μπουν ξανά δυνατά στη μάχη του πρωταθλήματος και είναι λογικό αυτό να αποτελεί και την προτεραιότητα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει όλα τα υπόλοιπα, ότι κανείς στο κλαμπ δεν ασχολείται με τίποτα άλλο. Και η απόδειξη έρχεται από το Μεξικό, όπου τα ΜΜΕ συνδέουν τους ερυθρόλευκους με ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου της χώρας.

Ο λόγος για τον Άλι Άβιλα, τον 19χρονο επιθετικό της Μοντερέι, ο οποίος φέτος έχει 6 γκολ σε 30 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και παράλληλα έχει βάλει άλλα τρία σε πέντε συμμετοχές με την εθνική Κ20 του Μεξικό. Οι εμφανίσεις του, συν τις επιδόσεις του, είναι τέτοιες ώστε να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων και μία εξ αυτών φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός.

Τα μεξικάνικα ΜΜΕ εμπλέκουν στην υπόθεση και δύο ομάδες από την Ισπανία και συγκεκριμένα τις Εσπανιόλ και Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ τα οικονομικά δεδομένα δεν τρομάζουν, τουλάχιστον ακόμη, αφού οι Μεξικάνοι κάνουν λόγο για ένα ποσό που ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ και πλησιάζει στο ένα εκατ. ευρώ.

Επίσης, ρόλο στην υπόθεση μπορεί να παίξει και το γεγονός ότι μάνατζερ του παίκτη είναι ο Τζελού Ροντρίγκες, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Σέρτζι Κανός. Θετικό, δηλαδή, το γεγονός για τους Πειραιώτες, αν αποφασίσουν να κάνουν όντως κίνηση για την απόκτηση του Άβιλα.

https://www.youtube.com/watch?v=FOD5AE7Hdt8&t=1s